Dodatna zarada

Zanimaju me mišljenja o slijedećem: Vaš link Da li netko ima iskustva s istim?

Nemam direktnih iskustava, ali neki moji prijatelji su dobili lovu. Bitno je raširiti mrežu i stvar radi. Nešto kao mrežni marketing.

Meni frend reko da radi… Jbga, registriro se pa cu vidjet…
http://bux.to/?r=Ivan1902

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.


Nemam direktnih iskustava, ali neki moji prijatelji su dobili lovu. Bitno je raširiti mrežu i stvar radi. Nešto kao mrežni marketing.

rade i lanci srece dok te ne zatvore[lol] [lol] zarada je stvarno mizerna a i ljudi koji to promoviraju po netu tipa.. ”ukucaj lova za benzin u google” su vec stvarno naporni

Glory, glory, Man United!!

Najvise iskustva s tim ima abuse sluzba koja je blokirala racune desecima spamera po usenetu.

Ima brdo PTC programa…treba clickat samo na provjerenim.Provjerit možeš na forumima i to našim i stranim. Što se tiče kupnje referala (u tome i jeste zarada) to je za većinu problem (sigurnost davanja broja sa credit card ).

Tvrtka „Admiral Markets“ započinje sa novom DEMO nagradnom igrom „Zlatna groznica“ koja će trajati u periodu od 24.11.2008. (12:00 GMT) 12.12.2008. (12:00 GMT). Koristimo ovu priliku da Vas informiramo o svim uvijetima nadolazeće nagradne igre „Zlatna groznica“!

Sudionikom nagradne igre može postati svaki zaintereseni pojedinac.
Fond nagrada je izuzetno bogat, te će se u razdoblju od 3 tjedna podijeliti velika količina pripremljenih nagrada, kao što su– zlatni novci, darovi tvrtke i naših partnera.

Oni sudionici koji uđu u TOP-10 osvojit će najbolje nagrade. Ostali se mogu natjecati za dodatne nagrade i nominacije iz našeg bogatog fonda nagrada.

Nagrade

(glavna nagrada 4.000 USD!)

Mjesto

1 – 1000 USD
2 – 400 USD
3 – 250 USD
4 – 120 USD
5 – 60 USD
6 – 30 USD
7 – 30 USD
8 – 30 USD
9 – 30 USD
10 – 30 USD

Natjecatelji koji će se naći u ТОP-10 osvajaju i certifikat koji im donosi 40%- popusta na edukaciju, a koji mogu iskoristiti u toku 2009.godine.

Svi sudionici natjecanja, također imaju priliku natjecati se za jednu od nagrada iz fonda 3 besplatnih edukacija, od kojih je svaka u vrijednosti od 4.500 HRK

Registracija

Za prijavu na natjecanje potrebno je izvršiti registraciju u kabinetu trejdera (kabinet trejdera).

Potrebno je ispuniti sva polja u registracijskom obrascu ime, prezime, e-mail adresu, državu (za državljane Ruske Federacije potrebno je navesti regiju), grad prebivališta, podatke iz putovnice, poštanski broj (ZIP), kao i pseudonim potreban za sudjelovanje na demo-natjecanju.

Registracijski obrazac potrebno je ispuniti na ENGLESKOM JEZIKU: Poslije ispunjavnja registracijskog obrasca potrebno je u popisu natjecanja označiti opciju DEMO-GOLD.

Svakom sudioniku se otvara JEDAN natjecateljski račun, kojem se pridaje jedinstveni broj (Login) i šifra (Password), a sve potrebno za autorizaciju na trgovinskom sistemu MetaTrader4.

Dodatne informacije i pravila
admiralmarkets is offline Reply With Quote

New Report

Close