eto, vjerojatno ima netko tko bi si dao malo truda ili barem odokativno raspodijelio 120000 kn dobivenih od ZABE u margin kreditu.
Dakle, od svih dionica koje su u ponudi, četveroumim se između 1. VIRO, 2. ADRS-P-A, 3. HT i 4. BLSC.
1. dobro stoji, ne predviđam bajnu dobit za ovu dionicu, ali sigurno u svakom slučaju. nakon godine dana at least 20+ %
2. drastičan pad. da li je dodirnula dno ili n,e ovako dobra dionica, pitanje je sad. dobri fundamenti, pogođena korekcijom pojače, uz spike tipa “zabrana pušenja”…hm… prije točno godinu dana bila je ovako niske (iste) cijene. u intervalu je skakala i padala…
3. ht – malo pretjerano podcijenjena, očekujem i dividendu. u godinu dana očekujem cijenu od 380 kn barem. kako je krenulo, sliči sve više na punt-r-a, no bez stock split 🙁
4.prije sam je gledao. sigurna blučipolika dionice koja je naglo skočila pa me frka da je ne pretplatim i da ne ostane na toj razini iduća 2 stoljeća.
Mišljenja?
zahvalan…
Meni jedino nije jasno, kako novi korisnici mogu otvarati teme, a uglavnom su moderirani dugo vremena, što znači nema pisanja niti otvaranja tema.
ovako, tvoja odluka, ja bi stavio od svakog sektora po 1 ili 2 dionice meni najbolja prilika:
PBZ,
SNHO,
FRNK,
ATPL,
ERNT,
SLRS,
SAPN.
Novi korisnici ne mogu otvarati teme pa me zanima objašnjenje kako je to moguće?
hvala
eto, vjerojatno ima netko tko bi si dao malo truda ili barem odokativno raspodijelio 120000 kn dobivenih od ZABE u margin kreditu. Dakle, od svih dionica koje su u ponudi, četveroumim se između 1. VIRO, 2. ADRS-P-A, 3. HT i 4. BLSC. 1. dobro stoji, ne predviđam bajnu dobit za ovu dionicu, ali sigurno u svakom slučaju. nakon godine dana at least 20+ % 2. drastičan pad. da li je dodirnula dno ili n,e ovako dobra dionica, pitanje je sad. dobri fundamenti, pogođena korekcijom pojače, uz spike tipa “zabrana pušenja”…hm… prije točno godinu dana bila je ovako niske (iste) cijene. u intervalu je skakala i padala… 3. ht – malo pretjerano podcijenjena, očekujem i dividendu. u godinu dana očekujem cijenu od 380 kn barem. kako je krenulo, sliči sve više na punt-r-a, no bez stock split 🙁 4.prije sam je gledao. sigurna blučipolika dionice koja je naglo skočila pa me frka da je ne pretplatim i da ne ostane na toj razini iduća 2 stoljeća. Mišljenja? zahvalan…
ovako, tvoja odluka, ja bi stavio od svakog sektora po 1 ili 2 dionice meni najbolja prilika: PBZ, SNHO, FRNK, ATPL, ERNT, SLRS, SAPN.
[thumbsup][thumbsup]
Niste mi jasni !!!! Zašto se sprdate s čovjekom ? Zašto ne pomognete sa dobronamjernim savjetom ?Kako znate da taj “rookie” neće u dogledno vrijeme imati kakvu korisnu informaciju ? Šta imate od ovakvih komentara????
Ja bih stavio u KOEI , KORF , ATPL ili VIRO,i to u 1-2 dionice,jer suma nije prevelika za cjepkanje. [smiley][smiley]