Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Diversifikacija portfelja od 120000 kn – margin

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Diversifikacija portfelja od 120000 kn – margin

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eto, vjerojatno ima netko tko bi si dao malo truda ili barem odokativno raspodijelio 120000 kn dobivenih od ZABE u margin kreditu.
Dakle, od svih dionica koje su u ponudi, četveroumim se između 1. VIRO, 2. ADRS-P-A, 3. HT i 4. BLSC.
1. dobro stoji, ne predviđam bajnu dobit za ovu dionicu, ali sigurno u svakom slučaju. nakon godine dana at least 20+ %
2. drastičan pad. da li je dodirnula dno ili n,e ovako dobra dionica, pitanje je sad. dobri fundamenti, pogođena korekcijom pojače, uz spike tipa “zabrana pušenja”…hm… prije točno godinu dana bila je ovako niske (iste) cijene. u intervalu je skakala i padala…
3. ht – malo pretjerano podcijenjena, očekujem i dividendu. u godinu dana očekujem cijenu od 380 kn barem. kako je krenulo, sliči sve više na punt-r-a, no bez stock split 🙁
4.prije sam je gledao. sigurna blučipolika dionice koja je naglo skočila pa me frka da je ne pretplatim i da ne ostane na toj razini iduća 2 stoljeća.
Mišljenja?

zahvalan…

Za sve kupi INDG.[lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

Meni jedino nije jasno, kako novi korisnici mogu otvarati teme, a uglavnom su moderirani dugo vremena, što znači nema pisanja niti otvaranja tema.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ovako, tvoja odluka, ja bi stavio od svakog sektora po 1 ili 2 dionice meni najbolja prilika:
PBZ,
SNHO,
FRNK,
ATPL,
ERNT,
SLRS,
SAPN.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Novi korisnici ne mogu otvarati teme pa me zanima objašnjenje kako je to moguće?

hvala

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

eto, vjerojatno ima netko tko bi si dao malo truda ili barem odokativno raspodijelio 120000 kn dobivenih od ZABE u margin kreditu. Dakle, od svih dionica koje su u ponudi, četveroumim se između 1. VIRO, 2. ADRS-P-A, 3. HT i 4. BLSC. 1. dobro stoji, ne predviđam bajnu dobit za ovu dionicu, ali sigurno u svakom slučaju. nakon godine dana at least 20+ % 2. drastičan pad. da li je dodirnula dno ili n,e ovako dobra dionica, pitanje je sad. dobri fundamenti, pogođena korekcijom pojače, uz spike tipa “zabrana pušenja”…hm… prije točno godinu dana bila je ovako niske (iste) cijene. u intervalu je skakala i padala… 3. ht – malo pretjerano podcijenjena, očekujem i dividendu. u godinu dana očekujem cijenu od 380 kn barem. kako je krenulo, sliči sve više na punt-r-a, no bez stock split 🙁 4.prije sam je gledao. sigurna blučipolika dionice koja je naglo skočila pa me frka da je ne pretplatim i da ne ostane na toj razini iduća 2 stoljeća. Mišljenja? zahvalan…
ma malo love prijatelju ali ja bi sve u 1 dionicu

Vrati kredit banci. [thumbsup]

ovako, tvoja odluka, ja bi stavio od svakog sektora po 1 ili 2 dionice meni najbolja prilika: PBZ, SNHO, FRNK, ATPL, ERNT, SLRS, SAPN.

[thumbsup][thumbsup]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Niste mi jasni !!!! Zašto se sprdate s čovjekom ? Zašto ne pomognete sa dobronamjernim savjetom ?Kako znate da taj “rookie” neće u dogledno vrijeme imati kakvu korisnu informaciju ? Šta imate od ovakvih komentara????

Ja bih stavio u KOEI , KORF , ATPL ili VIRO,i to u 1-2 dionice,jer suma nije prevelika za cjepkanje. [smiley][smiley]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Vrati kredit banci. [thumbsup]

Slazem se.

skype - ivek1234

New Report

Close