Prijatelju, nije ti najbolji trenutak ulaziti s marginom unutra. Pogotovo ako ti je margin call 10%. U kakvom smo razdoblju već za dva dana bi te mogao nazvati čiko iz banke…nažalost, ne da te pita jesi li lijepo spavao sinoć…
Da li Privredna banka počela sa margin kreditima?
Pričalo se da će početi u 11.mjesecu pa su odgodili za 2.mjesec![sealed]
postavi se niže na Tisku,ATPL, HT. svaki po 40K. Ako ne uleti kroz neko vrijeme, skini s aska.
To bih ja napravio da sad imam tu lovu.
1.građevinari IGH ili DLKV
2.banka SNBA ili PBZ
3.prehrana ZVCV ili DKVS
4.Tisak ili HT
5.ERNT ili KOEI
Svuda po 20% i nemreš fulat u godinu dana minimum 50%[thumbsup]
ja bih po 60 k u atpl,i indg..to je to.
i ubuduce ,kada netko,bilo tko bude pametovao,meni ili drugome..neka nakon cinizma,pomogne..ili neka prilozi taj vrhunski portfelj,pa da vidimo sto je to pauna,natjeralo na takovo prpošenje..
prvo pričekaj buy signal tržišta.
potom ulaz u 2-3 dionice.
prijedlog: viro, atpl, tisk, ledo.
potom paziti na prvaovremeni izlaz…e, evo posljednje je krucijalno[cool]
Po TA danas smo imali jaki buy signal na vecini dionica a vidi kak je dan zavrsio
Po TA danas smo imali jaki buy signal na vecini dionica a vidi kak je dan zavrsio
osim na BLSC i INDG ja nigdje nisam vidio jak buy signal
[shocked]
nitko ne spominje JDPL…..na ovim razinama….ja bi lupio od tih 120k barem 100k po jdpl, odnosno stavio nalog na kupnju niže jer moguće da će ponovo dole na razine 600-630…..ovih 20k bi si ostavio da mi margin “diše” čisto iz razloga što smo u takvom razdolbju gdje neznaš gdje je više kraj korekciji pa da me teta ne zove iz margin centra [rolleyes]
nadodao bi i KORF….cijena dobra za ulaz….
Prijatelju, nije ti najbolji trenutak ulaziti s marginom unutra. Pogotovo ako ti je margin call 10%. U kakvom smo razdoblju već za dva dana bi te mogao nazvati čiko iz banke…nažalost, ne da te pita jesi li lijepo spavao sinoć…
– prvo pravilo, uvijek je većina u krivu,
– po mnogima je ipak najbolje kupovati na ATH, zato sada plaču i boli ih glava.
– drugo pravilo, kredite uzimaju oni koji već imaju dosta novca ili dionica, ali sa jednim razumnim postotkom, to nikada nije 100%.
– i kad nazovu iz banke, date im još dionica ili keša.
– bitno je vjerovati u dionicu i imati kockarskog duha.
– tko nije spreman izgubiti, nikada neće ništa dobiti.
– samo bih tu još nadodala kako su trenutno sve financijske poluge kod nas jako skupe, a najprije trebate zaraditi za banku, a pitanje je hoće li se to i uspijeti s obzirom na njihove velike lihvarske kamate i troškove istih.
– treće pravilo, ako nešto neznate ili se u to ne razumijete nemojte davati krive savjete.
– četvrto pravilo, pri savjetu za kupnju dionica pojedinci su drukali samo na one dionice koje imaju u portfelju, e toga se najviše morate čuvati na ovome forumu.
– besplatni savjeti su ujedno i najskuplji savjeti,
– ali većina je ipak predložila korektno dobre dionice.
– znači, jako treba paziti na imena koja pišu i predlažu, ima stvarno dobrih savjeta, pak na nekima možete jako brzo bankrotirati.
Pozdrav !
znači, jako treba paziti na imena koja pišu i predlažu, ima stvarno dobrih savjeta, pak na nekima možete jako brzo bankrotirati. Pozdrav !
[cool]
četvrto pravilo, pri savjetu za kupnju dionica pojedinci su drukali samo na one dionice koje imaju u portfelju, e toga se najviše morate čuvati na ovome forumu. – besplatni savjeti su ujedno i najskuplji savjeti, – ali većina je ipak predložila korektno dobre dionice. – znači, jako treba paziti na imena koja pišu i predlažu, ima stvarno dobrih savjeta, pak na nekima možete jako brzo bankrotirati. Pozdrav !
pitam se samo kako ti znaš tko ima koje dionice u svom portfelju….[yawn]
pitam se samo kako ti znaš tko ima koje dionice u svom portfelju….[yawn]
– neću ti reći kako znam, ali znam.
– np. JDPL po meni je skup na ovim cijenama, ja sam tu ulazila na 250kn.
– ne kažem kako nije dobar, ali ima i puno boljih prilika.
– a moža i griješim tko će ga znati.
Pozdrav !