EN DE

DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@xxx
Čelnicima Diokija ne trebaju naši savjeti, vrlo mudro će se integrirati INA-DIOKI-LNG na lokaciji Omišalj. Nego pitanje za tebe a tiče se RHMJ-A-A (Ministarstvo za javne radove, obnovu i graditeljstvo);
kupnja -100kn
prodaja – 300kn

Nedavno se tržilo po 31,5kn.

odgovorim kad se ulogiram,neko mora i radit,dok ti ćekaš poziv iz uprave!!!!!!,a trgovat će se nažalost ko i naš diok,cca 5x…….

odgovorim kad se ulogiram,neko mora i radit,dok ti ćekaš poziv iz uprave!!!!!!,a trgovat će se nažalost ko i naš diok,cca 5x…….

Kolega xxx,

Ja čisto sumnjam da ste Vi dioničar DIOK-ija. Da Vi imate vlasničkog udjela u toj firmi sigurno ne bi ovako omalovažavali i blatili svoju imovinu, nego bi tražili način, pa i putem ovog foruma, da barem date neku pametnu ideju ili prijedlog gdje da DIOK-i dodatno zaradi, smanji trošak ili što god.
Iz vašeg pisanja izlazi samo crnilo, pesimizam, jad..itd, ali ničim potkrepljeno u smislu nekih brojeva, kalkulacija i sl. Ako tako stvarno mislite, a dioničar ste DIOK-ija, zašto onda ne prodate po ovim cijenama koje su kako vi kažete super i ne rješite se tog problema.

Na taj način bi i nas ostale dioničare DIOK-ija rješili svojih crnih, vređajućih, provokativnih postova što bi našu diskusiju usmjerilo u nekom konstruktivnom smjeru (primjer sava-špancir) a ne na replike na Vaše postove i postove Vama sličnim.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Poštovani kolege "FORUMAŠI", imaoci dionice "DIOKI", ljubitelji, obožavatelji, simpatizeri i dr. !
Naša dionica ide svojim tokom, ma što mi o tome pisali i mislili !
Netko tko mora nešto znati o našoj dionici, taj zna !
Sve ostalo je …. !
Jaal Vam od srca želi "BLAGOSLOVLJENE BOŽIĆNE I NOVOGODIŠNJE DANE, DA IH PROVEDETE U MIRU, SREĆI I ZDRAVLJU!
SVE NAJBOLJE !

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Želi Vam svima blagoslovljen Božić. Za Novu 2009. bit će još vremena.

Svako dobro,puno zdravlja,sreće,svima vama, vašim članovima obitelji te blagoslovljen Božić .

Kolega xxx,

Ja čisto sumnjam da ste Vi dioničar DIOK-ija. Da Vi imate vlasničkog udjela u toj firmi sigurno ne bi ovako omalovažavali i blatili svoju imovinu, nego bi tražili način, pa i putem ovog foruma, da barem date neku pametnu ideju ili prijedlog gdje da DIOK-i dodatno zaradi, smanji trošak ili što god.
Iz vašeg pisanja izlazi samo crnilo, pesimizam, jad..itd, ali ničim potkrepljeno u smislu nekih brojeva, kalkulacija i sl. Ako tako stvarno mislite, a dioničar ste DIOK-ija, zašto onda ne prodate po ovim cijenama koje su kako vi kažete super i ne rješite se tog problema.

Na taj način bi i nas ostale dioničare DIOK-ija rješili svojih crnih, vređajućih, provokativnih postova što bi našu diskusiju usmjerilo u nekom konstruktivnom smjeru (primjer sava-špancir) a ne na replike na Vaše postove i postove Vama sličnim.

[/quote]
neeeeeee!!!!nije stvar vrijeđanja i omalovažavanja firme!!!!pa ja sam u dioki.u u takvoj banani i minusu koliko nisu svi na ovom forumu,stvar je da određeni" kolega",novodošle,dionićare pumpa neistinim informacijama kako bi plasirao na trejderski naćin svoju dionicu!!!!!jer sve ovo je pisao i pozivao na kupnju kad je vrijednost dionice bila 5xx,4xx,3xx,2xx,a takve argumente koje skida s drugih foruma plasirat će i ovdje ako vrijednost padne i na 5x kuna!!!!!ovaj forum služi za izmjenu podataka,znanja,informacija,a nikako NE,za zavaravanje needuciranih dionićara koji svoj teško zarađen novac ulažu na tržište kapitala!!!!!!!!!!,zato još jednom preporuka svim "novim"ulagačima,oprezno s svojim novcem,ne vjerujte pisanjima po postovima,ne slušajte privat poruke kolege"save"!!!!!!!!uzdajte se u svoje znanje i oprezno s novcem!!!!!!!!!!!
SRETAN BOŽIĆ I PUNO SREĆE U NOVOJ GODINI!

Diokičari!

Uživajte u novoj 2009.

Vaš Posejdon

[wink]

La vita e bella!

Od 15.01. 2009. godine idu u prodaju paketi od Hrvatskog fonda za privatizaciju……DIOKI po 60 kn ko hoće…..BELJE po 25 kn ko hoće…..itd….itd…..
Sretna Nova godina i puno uspjeha u 2009. želi Vam vaš forumaš luki….jer će Vama sreća u 2009. zaista trebati….. [bye]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

@Luki007: Oklem pak ti to?!?!

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Od prijatelja….nije mi naime bilo jasno kak je sve u zadnjem valu raslo osim nekih dionica među kojima je bio i dioki pa sam se išao malo raspitivat…..

U siječnju 2009……ide rasprodaja državne imovine( fond za privatizaciju)…..i to po sistemu daj što daš…..na žalost….

New Report

Close