Hvala za ovaj info.
Ima li netko saznanja o kojim se širenjima/preuzimanjima radi?
Usput, kupnja se pomalo slaže, lipa po lipa. [thumbsup]
Hvala za ovaj info.
Ima li netko saznanja o kojim se širenjima/preuzimanjima radi?
Usput, kupnja se pomalo slaže, lipa po lipa. [thumbsup]
Ja ne znam, prvi mi je to glas, začudilo me.
Već se prije šuškalo o IPO-u, tipa: ulagači priželjkuju i sl. po novinama.
traubisoda: ” Hvala za ovaj info. Ima li netko saznanja o kojim se širenjima/preuzimanjima radi? Usput, kupnja se pomalo slaže, lipa po lipa. [thumbsup] ” Ja ne znam, prvi mi je to glas, začudilo me.
I meni je to prvi glas…
Ali budimo realni, koliko god se radi o firmi koja je za nase, relativne pojmove velika, cinjenica je da je DIOKI u svojoj bransi na europskom trzistu poprilicno mala kompanija i samo je pitanje vremena kada ce ju “progutati veca riba”
Kompletnu pvc ambalazu i sav materijal tog tipa za petrokemiju proizvodi dioki – to pouzdano znam iz visokog izvora iz PTKM, o drugom ne zelim spekulirati
pozdrav svim diokijevcima i puno veselja i smjeha do kraja Q1 [thumbsup]
taxodium… ispravak netočnog navoda…[cool]
dioki proizvodi sirovinu za ambalažu… ne ambalažu…
netko drugi proizvodi vreće, strech foliju itd…
a ako kupuju od dioki plastike d.o.o. to nama u diokiju d.d. ne znači ništa…
Hvala za ovaj info. Ima li netko saznanja o kojim se širenjima/preuzimanjima radi? Usput, kupnja se pomalo slaže, lipa po lipa. [thumbsup]
Pančevo
A možda i nije zbog širenja u regiji, već zbog izgradnje u Hrvatskoj
traubisoda:
”
Hvala za ovaj info. Ima li netko saznanja o kojim se širenjima/preuzimanjima radi? Usput, kupnja se pomalo slaže, lipa po lipa. [thumbsup]
”
Pančevo
A možda i nije zbog širenja u regiji, već zbog izgradnje u Hrvatskoj
Točno tako radniče,mada bi bilo bolje da je zbog izgradnje jer bi to značilo i LNG. [thumbsup]
taxodium… ispravak netočnog navoda…[cool] dioki proizvodi sirovinu za ambalažu… ne ambalažu… netko drugi proizvodi vreće, strech foliju itd… a ako kupuju od dioki plastike d.o.o. to nama u diokiju d.d. ne znači ništa…
u redu – prihvacam ispravak! Spominjan je samo DIOKI – vjerojatno se onda mislilo na DIOKI D.O.O. !
taxodium… ispravak netočnog navoda…[cool]
dioki proizvodi sirovinu za ambalažu… ne ambalažu…
netko drugi proizvodi vreće, strech foliju itd…
a ako kupuju od dioki plastike d.o.o. to nama u diokiju d.d. ne znači ništa…
da, ali uskoro bi s talijanima trebali zajednički početi proizvoditi tu ambalažu. Prije je bilo govora o tome kako će talijani i Dioki osnovati zajedničku tvrtku u kojoj ce proizvoditi ambalazu. To je to, samo se očekuje da krenu.