Meni se čini da ti koji su kupili po prodajnoj cijeni stoje i na kupnji i marljivo skupljaju po solidnom prosijeku,nešto slično odigravalo se i na cijeni između 9 i 10 kuna,čim se kupi određena količina po nižoj(po kupovnoj) cijeni slijedi slična kupnja po višoj(prodajnoj) cijeni.Teško je ovdje savjetovati bilo što…
http://www.index.hr/vijesti/clanak/linic-i-vrdoljak-opet-nisu-nista-radili-otkazali-dva-broda-sirovine-za-dina-petrokemiju-jer-nisu-sve-pripremili-/653115.aspx
bravo za naše vrle političare
janko66
ja mislim da iza svega stoji R.J i netko iz vlade RH dok oni nedaju blagoslov dotle ce trajat agonija
otkud sad hž cargo? oni se raspadaju a kamoli bi nešto preuzeli
Slažem se da HŽCargo nema love za 300.000 m2 zemljišta na Žitnjaku ali je kupio prugu koja vodi na to zemljište pa kupac HŽ Carga ima mogućnost na Žitnjaku na tom zemljištu izgraditi centar.
šta je bilo danas sa potpisivanjem otkaza ugovora o radu u diokiju,prva runda
Da, kako je to prošlo? Znam da nije bio domjenak.
Radnici Dine opet blokirali ulaz u tvrtku: pustili samo Talijane zainteresirane za suradnju
Radnici Dine su u krug petrokemije pustili predstavnike talijanske tvrtke Industrie Generali, koja je vlasnik pogona za proizvodnju PVC-a u Raveni, a zainteresirani su za eventualnu nabavu sirovine, vinilklorid-monomera(VCM), iz Dine, za svoje pogone za proizvodnju PVC-a.
– To je još jedan dokaz da su investitori zainteresirani za Dinu, ali ništa se ne može učiniti dok su računi tvrtke blokirani, kaže Mihaljević.
Ne samo radnici Dine nego svi se trebaju pobuniti na ovakvo ponašanje!
Dakle VCM – 150 MILIJUNA DOLARA!
meni je jasno svako se za sebe bori.. al mislim da se ovdje pretjeruje.. meni se čini da se nekim radnicima svidjelo ovo stanje.. nerade ništa već godinu dana i više, za te mjesece hoće plaće a neće da se proizvodnja pokrene?? Čini mi se da se njima i ne radi jer im se ovakvo stanje sviđa i još kad bi se izborili za otpremnine pala bi im sjekira u med!!
Kako pristojno replicirati ovom bezobrazluku? Vrlo učestalo pišem o tome kako je ova talačka kriza kriminalno djelo. U hrvatskoj postoji zakon po kojem radnik mora dolaziti na posao iako ga poslodavac ne plaća! Raskid ugovora o radu se ne provodi u skladu sa zakonom.Poslodavac ne odgovara krivično za takvo postupanje. Na vlasti u hrvatskoj su socijaldemokrati koji ne mjenjaju te zakone.Tko je tu normalan?
Hoćeš se mjenjati sa mnom? Sjekiru za med?
[/quote]
Ma daj a kako si to svaki dan na poslu kad po cjele dane visiš po forumu!!?
Ma daj a kako si to svaki dan na poslu kad po cjele dane visiš po forumu!!?
Na godišnjem sam odmoru.Do Nove godine. Tad počinjem raditi u Zvonimirovoj.