Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.12.2025. u 09:01
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
59,93
3.236
54
59,00
62,50
0,85%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Marielena

pa kad se covjek toliko puše nek pokaze koliko je ozbiljan 🙂

Imam 36500kom. Prosjek 1,75kn.

Vise me ne interesira kupnja, a kad krene pogurat cu i ja sa kojom tisucicom.

Ako imate nekih upita, radije na privatne poruke.

Diokidina

velikog li uloga od 50.000 kn 😉

Ti pricas o “mom” ulogu, a ne ja.

A koliko taj ulog sad vrijedi.

Sad mi jos reci da ga ne mogu prodat po toj cijeni. Sjeti se prosli tjedan kako je razgrabljeno 25000kom po 3,45 i iza 10000kom po 3,60. Sve u par minuta.

Aj laku noc i mirnoj sanjaj moj ulog.

Diokidina

takav veliki ulagac a tako ga se lako ubode u zivac 😂

Ha, pa što nitko nije javio da je natječaj u tijeku 🙂 i jel ovo fotografija iz ĐĐ 🙂

MORH ide u remont motora za tenkove

mislim da je kolega bently iz ovog kruga 2019 uzevši u obzir god.kreiranja nicka 🙂 🙂

Toliko pesimizma prema Đuri i želji da ode u stečaj Đuro, drugo mi ništa ne pada na pamet 🙂

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/uprava-duro-dakovic-specijalnih-vozila-dala-ostavku-9662236

Osim! ako sam profulao cijenu dionice po 1.4kn pa bi drukao na stečaj i raspad, jer sad moram za 10000 kom iskeširati 40000kn, a mogao sam 14000kn 🙂

sitnariba

vidimo se u Brodu kada cemo se upisivat u stecajnu masu. Vozim Bently pa cete me lako pronaci.

@bently

Zanimljivo je da hvalite Varteks , a isti taj vlasnik Varteksa gsp.Bakić drži dobar % ĐĐ i ažurno pratite ĐĐ 🙂 to mi baš nema smisla, morate se odlučiti što želite 🙂

Osobno da nemam dionice ĐĐ ne bi me zanimalo što se događa, a pošto imam par portofelja sigurno ne priželjkujem ni jednoj toj firmi da ode u stečaj, pa tako ni ĐĐ-u..

sitnariba

citajte pazljivije.

Kako sam prije godinu dana najavio da ce se ddjh kupovat u lipama, isto tako napominjem da ce varteks u stecaj jer arhitekti vec uveliko rade na planovima stanogradnje na mjestu gdje se sada nalazi varteks. Apsolutno mi je svejedno sto Bakic ima od dionica hr kompanija. Zaletite se malo do Vz, nije daleko, obidjite tvornicu, pogledajte pogone i sve ostalo pa ce vam biti jasno zasto je vec dve dogovoreno da se varteks likvidira. Naravno poslije lokalnih izbora 2021 godine u petom mjesecu.

Napominjem citajte pazljivo!!!

sitnariba, 14.11.2020. u 19:12

Ha, pa što nitko nije javio da je natječaj u tijeku 🙂 i jel ovo fotografija iz ĐĐ 🙂

MORH ide u remont motora za tenkove

Ugl. hoće dobiti Đ ovo što mislite

New Report

Close