u mene komšija dobio novce nazad prije 2 tjedna, a ja još ne. Ne znadem poradi čega je to tako, jerbo komšija živi 2 kapije ispod mene na brijegu, tako da su mogli i meni moje novce donest kad su njemu njegove dovozili.
svaki dan trčim do sandučića u nadi da ću tamo pronać par sto iljada za luk i špek, ali ništa.. težak je život nas seoskih investitora. Kad se samo sjetim kako sam morao silazit s planine da šaljem oni zahtjev. 3 dana hoda.. počinjem sumnjati da me diskriminiravaju zato jer sam seljak, hrvatski branitelj, i maloljetna trudnica.
zahtjev samo poslao/la 12.2. ili tako nešto..
hvala na obavijesti…..cestitam Vam……da li je jos tko dobio lovu posle Vas??
pofuk
Nakon kolege batistute, nema nitko novi tko je dobio povrat ovaj tjedan? Da nije sve stalo zbog isteka mandata šefici SKDD-a? [undecid]
Evo, i meni je došlo! Hvala SKDD-u i HANFI da su posao korektno odradili.
Svima koji još nisu dobili lovu želim da dobiju čim prije sve do zadnje lipe!…i, NE PONOVILO SE NIKAD VIŠE!
p.s. pouka priče: nikad na jednom računu kod brokera ne držati više od 150.000 kn keša!
@Gismund – drago mi je, kada si poslao zahtjev?
Meni danas na Žiro legla lova ali ipak je dividenda od VIRO-a, svota je cca kao ona šta očekujem od PG pa sam se ponadao, rađe bi da je PG da budem miran..
Koliko prosječna firma- brokersko registrirano društvo sa – do 5 zaposlenih , ima mjesečnih
FIKSNIH troškova , prema SKDD-U, ZAGREBAČKOJ BURZI…drugima?
KOje su prosječne plaće BROKERA?
Koliko prosječna firma- brokersko registrirano društvo sa – do 5 zaposlenih , ima mjesečnih
FIKSNIH troškova , prema SKDD-U, ZAGREBAČKOJ BURZI…drugima?
KOje su prosječne plaće BROKERA?
Oooo,kaj mortik odpiramo brokeraj?? [lol] . Manite se čorava posla gospođo. Kad nastupi PRAVA kriza za par godina mogle bi kuće brokerčića letjeti u zrak kao nekad diljem zemaljske kugle. Držite se Vi vaših vraštvi [smiley]
Kada si poslao zahtjev?
Mislim da je bilo 08.02. ili 09.02.
Agram brokeri se sjete nadogradivati sustav u petka u 3popodne na ovako kljucan dan za trgovinu HTom……ma bravo majstori
Srecom danas nisam imao u planu nikakvu trgovinu, ali da imam slucajno HT koji sam danas htio prodati psovao bi ims ve po spisku…pa tko se pametan sjeti blokirati cjelu platformu na pola sata pred kraj radnog dana i to na ovako vazan dan?
Nije Agram, riknulo je na zse.
Pogledaj na http://www.zse.hr ili barem pročitaj poruku od Agrama.