Brojke potvrdile Styriju kao najjačeg izdavača u Hrvatskoj

Naslovnica Forum Komentari članaka Brojke potvrdile Styriju kao najjačeg izdavača u Hrvatskoj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

kako smo razvijena nacija mi hrvati, kupujemo preko 1.700.000 primjeraka novina. wau. prenosimo vijesti economista i new york timesa. i to u vremenu izlistavanja network clouda tipa google na burzama, i klasterizacije facebooka. Svakodnevno čitamo novine i pijemo kavu – kako smo moderni i suvremeni. Baš smo informirani. Ne trebaju nam strane novine, tko je vidio ići u inozemstvo, ta imamo sve doma zahvaljujući našim velikim novinarskim perima. samo treba biti pametan i čitati puno dnevni tisak, sve će biti onda jasno. Taj bloomberg zbilja smiješno – oni ne izdaju novine uopće, samo na dot comu.
Zašto bi čitali DW, Zeitung ili Economist kao sav zapadni svijet kad u njemu nema niti jednog domaćeg novinara. nisu oni pametniji od naših, novinarstvo u zg je jedan od najjačih žurnalistika u svijetu.
Pa prenijet će sve naši novinari nama na hrvatskom – imamo Forbes, imamo NYT, Economist – nema potrebe. To je Europa. Jezik kojim govori 4 milijuna hrvata NIKADA NIKADA neće nestati, a kamoli u 45 godina?! Ta zašto bi prosječan hrvat učio strane jezike? Nema potrebe – u večernjem će biti dvaput tjedno satovi engleskog zasigurno i talijanskog. ama sviju jezika. samo nemojte zatvoriti im tiskare. dajte im da pišu i rade.
Doista, velik je i isplativ posao ulaganje u dnevne novine danas…

New Report

Close