Birači HDZ-ove koalicije preferiraju Ružu Tomašić, SDP-ove Tonina Piculu

Naslovnica Forum Komentari članaka Birači HDZ-ove koalicije preferiraju Ružu Tomašić, SDP-ove Tonina Piculu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

S jedne strane ovo je poruka HDZ-u da bi mu najbolje bilo da na čelo koalicije stavi Ružu umjesto Karamarka.

S druge strane, ovo govori da bi Milanović, Mesić, Manolić i slični trebali još aktivnije izvršiti pritisak na medije te raznim medijskim spinovima i manipulacijama povećati kontrolu kolektivne svijesti, budući da još postoji mali dio stanovništva koji nije izmanipuliran i misli svojom glavom.

@Antev, to sto je Tomasic pobijedila govori samo koliko smo mi primitivno, homofobno i nacionalistcki nastrojeno drustvo. Nadam se da ce za desetak godina u Hrvatskoj zivjeti najmanjne 10% stranaca, da nam se krv malo izmjesa i da se naucimo suzivotu i toleranciji, respektu prema drugom i drugcijem.

izjava da je hrvatska zemlja hrvata ,a da su ostali gosti stoji. to su dokazali i izbori za eu parlament.zar jedva čekamo da se hrvatska nakrca, srbima, šiptarima, kinezima, crncima? povjest nas uči da u “nepoznato” najprije odlaze raznorazne protuhe, avanturisti i lovci u mutnom..tko je prvi naselio australiju, osvojio američki divlji zapad?.kriminalci i ubojice. danas dileri, šverceri ljudima, šljam.takvi priznaju samo silu i novac.takovi nam zaista nisu potrebni.

hrvatska je za hrvate, svi ostali su gosti.

pa to bi nam mogao biti novi turistički slogan…

Loki

New Report

Close