Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gubitak nije 15% pa ak ide odbijanac do recimo 148 opet dobro. A ak opet ide podmornica niže nego je sada bar nebu dosadno. Pratim ja Vaše savjete i učim se. S poštovanjem!

Velika pusa.

Kad ste mi metnuli podravku hhaa mora da ste imali smiješak od uha do uha ali morate kupiti i malo vegete/srce za svoj hotelčić u koji me srce vuće. Ak izgubim na podravki ne bum imal za sladoled u Biogradu zato Vas molim kupite i Vi malo vegete da ne propadnem/ako se pročuje da ste i Vi u vegeti ja bum bogat

Nego vele neki analitičari da to vredi brat bratu bar 200 ojra. Slabo nije baš nekaj. Velika pusa.

Informanka, 9 – 13/12.

– petak, trinaesti a moj portfelj na novom ATH.

– u ovom tjednu +1.5% ali dovoljno za ATH.

– u ovoj godini +84.4%, šteta neću uspjeti napraviti 100% u ovoj godini, ali i ovo je dobro.

– ovaj porast mi je najviše donijela KODT koja mi sada čini 89.4% portfelja.

Goodyear izgleda opet jako zanimljivo tehnički nakon ove zadnje korekcije, fundamentalno već sam bio nešto pisao prije dvije godine a i došlo je do raznih promjena kroz ove zadnje dvije godine, za one koji će me optužiti da sam antihrvat i da pisem samo o stranim dionicama ipak je tema best buy, posjedujem dionice peveca a Podravku i Atlantic sam preporučivao oko Božića 2019…

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Informanka, 16 – 20/12.

– malo gore, malo dolje, tako sam ovaj tjedan u gubitku -2.0%, a u ovoj godini +82.4%.

– kako trenutno stvari stoje, na burzi ću ovu godinu završiti u plusu cca +80%.

– moj portfelj je najvećim djelom sastavljen od KODT, a tu ne vidim neku šansu za rast prije 4Q24 ili objave div.

– na KODT imamo jaku prodaju koja će još dugo potrajati, možda i cijelu 2025.

– moje je mišljenje da KODT bez obzira na trenutnu cijenu ima veliki potencijal u nekoj bližoj budućnosti.

– ovaj tjedan sam nešto uspjela prodati i sada sam na kupnji (pogađate) KODT i KODT2, još sam na nekoj kupnji i na jednoj nelikviduši.

– eto toliko od mene, a ova godina mi je kao i obično vrlo uspješna, puno rizikiram i puno zarađujem ali kažu da dok to ne pretvorim u papirnati novac da nisam zaradila, a moje je mišljenje da sam zaradila, i da, u 2025. očekujem velike dividende, naročito od KODT.

Božić !

– želim vam mir u duši,

– ljubav u srcu,

– i osmijeh na licu.

– Sretan vam Božić !!!

– godišnji rast portfelja čini

– ovaj dio godine toliko čarobnim.

– Sretni blagdani !!!

Sretan Božić uz mentalno, fizičko i financijsko zdravlje u nadolazećoj godini.

Pusa svima.

Sretan Božić svima!

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu nadolazeću Novu 2025. godinu želim svim forumašima!

Čujte kaj je moguće da končar vrijedi 700 eura a kodt 2100 eura. Tak vele neke analize.

Končar stalno pomalo raste a kodt stoji.izgleda da ima tu nekaj.

Sretno svima koliko nas ovdje ima.

Informanka, 23 – 27/12.

– i u ovom tjednu minus -1.3%,

– u ovoj godini +81.1%.

– još imamo jedan radni dan, ponedjeljak, nadam se da neću potonuti ispod +80%.

– u zadnjem danu godine se obično namještaju cijene zbog prinosa fondova, ako smo u zaradi prodaju se dionice s minusom zbog poreza.

– da puno ne filozofiram odradimo i taj ponedjeljak pa ćemo vidjeti.

– ovaj tjedan sam uspjela kupiti jednu dionicu KODT po najnižoj cijeni, trenutno sam još na kupnji KODT, par dionica po 1.970e.

Informanka, 30/12/24.

– evo “Informanke” za samo jedan dan u ovome tjednu, kraj godine.

– i u tom jednom danu gubitak moga portfelja je točno -1.0%, većina toga što imam je padala, neke dionice (KODT) i previše.

– ono što je u ovoj godišnjoj prići najpozitivnije je godišnji prinos portfelja, nisam pala ispod +80%.

– godišnji prinos u 2024. mi je točno +80.1%, ovo je stvarno odličan rezultat i prinos mi je super.

– i danas sam kupila jednu dionicu KODT, nije po najnižoj onoj zadnjoj.

– u 2025. ne planiram nešto puno trgovati, promatrati ću kako vi dragi investitori trgujete i svaki tjedan ću napisati kako mi stoji portfelj.

– KODT mi čini 89.7% portfelja cca. 90%, i kako bude stajala KODT na burzi (rasla/padala) tako će se ponašati i moj portfelj.

– u 2025. ne očekujem neki veliki prinos kao 2023. ili 2024. ako prinos bude i 20% biti ću sasvim zadovoljna s prinosom.

– dok god imamo velike prodavače na KODT cijena neće značajno rasti, to može potrajati i godinama.

– jedino što je tu pozitivno i zašto neću prodavati KODT je njezina stvarna jeftinoća kad ju promatram fundamentalno.

– e sada tu ni ja ne znam kako će se cijena ponašati u narednim kvartalima kada budemo gledali dobra izvješća, dobro poslovanje, dobru dividendu i uz to jaku prodaju.

– ali jednog dana fundamenti će pobijediti, barem se nadam.

– i ovo nikako nije preporuka da se i vi nakrcate jednom jedinom dionicom 90%, ma koliko ona bila dobra.

– sve najbolje u Novoj 2025.g. !!!

New Report

Close