+HT i to poprilično….
Prodao ULPL
zasto niste ukljucili tu i Djakovstinu [wink]
– očito je kako redovito ne pratite ovu temu.
– da ju pratite znali bi kako je na Đakovštini gospon Lopina obranio svoj magisterij.
– pa ta DKVS je najviše rasla od preko 20kn do 6kn.
– sada sami izračunajte koliko je to posto i koliko se je tu punoooo zaradilo.
– I love this game.
Pozdrav !
Za razliku od Lopine koji javno kaže u što ulaže i svak mu može mjeriti prinos portfeljea na ovoj temi ima likova koji su cijelu 2008 bili 110% u dionicama u dosta nelikviduša i broj tickera se brojio u par desetaka. Analize dane uživo bile su fiše nego fantastične za zaraditi minus.
Nagradno pitanje tko je ta osoba ??
P.S. ta osoba se voli šaliti, pogotovo na tuđi račun.
Još HT……….
Za razliku od Lopine koji javno kaže u što ulaže i svak mu može mjeriti prinos portfeljea na ovoj temi ima likova koji su cijelu 2008 bili 110% u dionicama u dosta nelikviduša i broj tickera se brojio u par desetaka. Analize dane uživo bile su fiše nego fantastične za zaraditi minus.
Bila je mlada i neiskusna, zaveli su je ovi iz stozera za strateska ulaganja.
Za Lopinu se to nemoze reci.
ni ja ne kužim to s uništavanjem malih investitora od strane velikih, pogotovo ako nije riječ o dnevnim trejderima. uzevši u obzir da je tržište dobrim dijelom podcijenjeno, solidni i disperzirani portfelji na dugoročnoj bi bazi mogli biti prilično perspektivni. recimo, adpl imam u portfelju i, budući da je riječ o perspektivnoj kompaniji, ne želim je prodavati, pa i u slučaju da cijena padne jer znam da će opet neminovno rast. molio bih ivanu7 za pojašnjenje.
JDPL
HT
dec maj fejvrt
Bila je mlada i neiskusna, zaveli su je ovi iz stozera za strateska ulaganja.
Za Lopinu se to nemoze reci.
[/quote]
Ma da se razumimo ona je OK osoba ponekad malo malčice pretjera, šta se kaže da je nema trebalo bi je izmislit.
Evo pitat ću sad najbolju od najboljih 7 koji je ono stvarno best-buy za idući tjedan. Target je 5% zarade, mislim nemaj beda može se i minus zaraditi 🙂
Komentar trgovanja.
– imatelji dionice INA su i danas u revijalnom tonu nastavili prodavati INU.
– prodala i ja malo.
– očito je i to kako su mirovinci kupovali INU.
– kako će ta akcija mirovinaca pomoći mojoj a i vašim penzijana, zbilja nemam pojma ???????
– o tome ćemo znati više za cca 5 godina kada to postane novi nastavni predmet Remetinačke Akademije.
– a ovi što su prodavali INU kada su osjetili keš željeli su ga imati još višeeee te su krenuli u očitu akciju skupljanja keša,
– a kako su brokerski keš računi najslabija karika naše burze, očito je i to kako je ta lova s brokerskih brže bolje prešla na bankovne račune.
– a ta akcija je opet dovela i do veće prodaje dionica.
– jedino je utješno to kako je te dionice ipak netko i kupio.
– ali ova akcija je zbilja i više nego dobrodošla.
– pa zašto bi plaćali te dionice skupo kada može i jeftino.
– I love this game.
Pozdrav !
+HT i to poprilično….
Prodao ULPL
Kolega zašto ste prodali ULPL?
Pozdrav
Što se tiče događanja ovih dana , LIKVIDNOST na pojedinim dionicama pomogla je brzom rastu dionica, ali ne i kapitalizaciji dobiti na većini njih. Zbog toga , je dio novaca spreman za daljnje trgovanje.
Da bi daljnje trgovanje i porast indexa bio nastavljen, potrebno je upumpati još kapitala na
burzu. Upumpavanje kapitala ali i događaji oko INE. trebali bi biti SIGNAL fondovima, da je
OVO NAJBOLJI NAČIN IZLASKA IZ KRIZE cijele Hrvatske.
Bojim se da to još nismo shvatili – jer da jesmo- kupovali bi INU već prije.
Samo kad državi zagusti – onda se diže tržište kapitala, a to nije dobro.
Dakle, upumpavanje KAPITALA…MORA SE NASTAVITI !
Na pojedinim dionicama – nije teško postići fantastične cijene već sa nekoliko transakcija-
NO, BEZ SKLADNE POLITIKE INVESTITORA i DRUŽELJUBIVOG KAPITALA ……to nije moguće
na ostatku tržišta.
Otkup dionica se mora nastaviti , kako bi se na višim razinama mogla donijeti BOLJA
STRATEGIJA I ULAGAČA I SAMOG TRŽIŠTA.