Bahatim ukidanjem božićnice Vlada je poslala poruku ‘Mi možemo sve’

Naslovnica Forum Komentari članaka Bahatim ukidanjem božićnice Vlada je poslala poruku ‘Mi možemo sve’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Joj, bas mi vas je zao…smrc….

@ovchica

Čemu ironija? U uređenim državama obrazovanje i profesori stup su društva. A ne očekuješ valjda kada im plaće svedu na valjda 50% prosječne (već su sada niže od prosjeka) da će dobri učenici ići u ta zanimanja? Ostat će fanatici (u pozitivnom smislu, zaljubljenici u taj posao) i oni koji nisu uspjeli drugo, a to je za takvo zanimanje katastrofa.

Bilo bi vrijeme da prestane naslađivanje s tuđom nevoljom, što gledam skoro svaki dan. Kao i nama je loše, pa neka se oni odreknu. Profesori i obrazovni sektor nažalost su se previše odricali, a trebali bi biti plaćeni vrhunski. A zbog ovakvih stavova državna vrhuška svima se ruga i uživa u svojim povlaticama – podijeli pa vladaj!

Napomena – nisam učitelj, profesor niti išta slično niti imam ikakav interes u tome. Dodatno, ako me nešto živcira, to su inertne državne službe, ali njih ne bih nikako poistovjetio s obrazovnim i medicinskim sektorom.

u…, al ste velike mange, stvarno strašan potez – ukinuti božićnice!

Da, to je maximalni domet ove Vlade: rezati plaće i materijalna prava nemoćnima. Za nešto više nit imaju znanja niti sposobnosti.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close