EN DE

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim ovdje sve vrvi od pameti koja jedno piše, a drugo radi i tako u krug i pritom ih nije briga za kolateralne žrtve takve kružne ekonomije. Inače, da se vratim na temu, projekt Batala je otkazan na neodređeno zbog nedostatka sredstava i ništa se ne dogođa po tom pitanju, to vam mogu potvrditi svi iz Dubrovnika, tako da nije sve bajno u kompaniji kako se prezentira javnostima, a to vam može potvrditi bilo tko iz Atlantske. Adio

nije mi jasno što znaći da si prodao raninije?……predviđanja su jedno, stvarnost je drugo……..trenutno je nešto treće…….nitko od nas nije W.B. da “baci lovu na stol” i za “5 godina pogleda šta ima”………mi mali trebamo upravljati rizikom češće nego veliki jel to možemo zbog malog portfelja…….i to je jedini put kako možemo maksimalizirati dobit……..prića nas malih uglavnom se treba svoditi na upravljenje rizikom……..kad je omjer rizika i nagrade dobar tu sam (ne samo ovdje) kad je loš nema me…….omjer potencijala rasta i pada i to je to……trenutno je taj omjer u korist rasta…..

da nije bajno a keša puni ko brod i isplaćuju divku………dajte nam linkajete obavijest da je projekt odgođen zbog nedostatka sredstava……..sve i da projekt zbog bilo kojeg razloga ne odluće graditi sami mogu ga prodati i opet zaraditi…..

evo i slikice za Kinu……

File exceeds allowed file size. – Screenshot_20230301_215026.jpg

CERP se jučer vjerojatno naisprodavao po puno višim cijenama nego su si uopće mogli zamisliti prije par dana.

Ako nastave i danas, a bida će biti, budu se brzo riješili.

Kako je sada onima koji su prodavali po 48 e🙈

Ni meni nije lako koji sam jučer sve istresao po 58 eura, a kako je tek njima, ne mogu si ni zamisliti. 🙂

Duševne boli, neizrecive, neizdržive. 🙂

Jučer 455 tisuća eura prometa, a danas 211 tisuća (samo 46 % u odnosu na jučer) . Promet se smiruje. Bude li sutra još manji, možemo očekivati stabilizaciju cijene, a potom možda i kakvu manju korekciju.

Teško ćete ovdje doživjeti neku korekciju jer vam je na današnju cijenu(60 eura) povrat na divku 8.6 posto. Gdje to možete dobiti. Jednom će rast stati to je sigurno. Ništa ne raste linearno. Cijene ispod 59 eura nećemo gledati prije zime više. U to sam sigurna.

To sam i jučer tumačila revelinu, ali uzalud.

Radnik nije nikada zadovoljan i njima je stanje loše da su na NYK isto bi bilo, čistačice također, a uprava sigurno ne priča po selu o stanju. Tako da te balotaške gluposti ne prolaze. Batala je top lokacija treba ili prodati projekt ili završiti i uložiti u brodiće. Kupci ne pitaju za cijenu…

Jučer rast prosječne cijene 7,33 %, danas 2,68 % s upola prometa. Može ukazivati na nešto, ali i ne mora. Burza je to. Tko zna što će sutra netko napraviti s gomilom novca ili s gomilom dionica.

Izašao sam sa 15-tak posto zarade. Ne bude li korekcije, mogu interventno ponovo ući. Imam i računicu i fore. A može biti i korekcije nakon što uđem. Burza je to. 🙂

Sačekajmo sutra, ponedjeljak i tako dalje …

CERP i dalje ne prodaje!

Očito su u tijeku pregovori s velikim igračem!

New Report

Close