EN DE

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A zašto to nije transparentno da se to može makar je ugovor tajan negdje vidjeti kao planirani prihod. Pa adris je mala beba za ove.

A zašto to nije transparentno da se to može makar je ugovor tajan negdje vidjeti kao planirani prihod. Pa adris je mala beba za ove. 

Naravno da im nije bilo nužno stalo do divke od 60 kuna, kad su se dionicama namirili.

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATPL/ZPI-ATPL-c784ad05401a655a20527bd85805ccd9.pdf

Uprava je sebe namirila sa velikim plaćama, bonusima i milijunskim iznosima u dionicama, pa im nije ni potrebna veća dividenda, a ništa drugo nije ostalo za male dioničare…. Tipična hrvatska priča, po tko zna koji put….a stvarno sam mislio da će ovaj put biti drukčije…

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

Hm, čudi me da su čekali da prođe skupština. Pa ako su zaslužni za rezultate čemu sakrivanje…

Samo onda su zaslužni i za proteklih 12 god. Ili su tada okolnisti bile otegotne?

Samo, kako to da su i drugi brodari iz branše dobro pazarili proteklih godinu dana??

Onaj osjećaj da se u privatnoj firmi djelomično primjenjuju obrasci državnih firmi.

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

Ako dioničari moraju čekati da se voda razbistri za veću dividendu, kako to da Švedski stol ne mora čekati?

Ono kad se naždereš ali želiš i kući ponijeti pa trpaš u džepove.

A sve kao Gospari..hm!

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

Ma neka su se namirili sa po 100 000 eura brzih i laganih samo mi nisu jasne moralizacije oko onih 60 kn da je to loše a da je 20 kn super. Nadam se da će svatko od ovih, osim IB uložiti jos svoga kapitala za dokupnju 1500. I Dalicka je u podravci svojim primjerom kupili par komada pa si dodjelila bonus a ovi samo dodjeljuju meni se cini. Dajte nas male izbacite i sve sad namjerno pokupujte vas 4,5 strucnjaka kao na krašu, potaracajte sve do 1000 kn iz inata 🙃🙃🙃🙃

Lijepo sam vam bio rekao da ništa od dividende od 60 kn i da budete zadovoljni s onim što dobijete. Sada čujem da ide i novi ESOP ili dodjela dionica zaposlenicima, i to ne samo odabranima, jer je na glavnoj skupštini malo falilo da budemo preglasani oko povećane dividende, pa nam treba povećati udjel. Bolje je ovako, brodovi i dalje plove, neki se popravljaju, novi se grade, većina dobije po nešto, a mi i dalje upravljamo i navigavamo kako hoćemo utabanim rutama. Živjeli moreplovci, gdje god bili i mirno vam more.

ante909, 12.09.2022. u 20:43

Ako dioničari moraju čekati da se voda razbistri za veću dividendu, kako to da Švedski stol ne mora čekati?

Ono kad se naždereš ali želiš i kući ponijeti pa trpaš u džepove.

A sve kao Gospari..hm!

u svakom slućaju vrijeme ja za neke promjene “u organizaciji” i za novu “muziku” a oni nek se oni slikaju……doći će i to vjerovatno ali samo polako, organozirano i pametno, pa nek oni svoje udjele slobodno prodaju po ovim cijenama nekom drugom, boljem i transparentnijem koji ima love i za sebe i za dionićare……iz malo sreće i puno pameti oni su la pa-pa ili ćemo drugaćije razgovarati…..

Da ide veliki ESOP!!!! 🙂 🙂 🙂 Samo ne znam od kuda im dionice za podjelu.

BabaLuji, 12.09.2022. u 21:10

Ma neka su se namirili sa po 100 000 eura brzih i laganih samo mi nisu jasne moralizacije oko onih 60 kn da je to loše a da je 20 kn super. Nadam se da će svatko od ovih, osim IB uložiti jos svoga kapitala za dokupnju 1500. I Dalicka je u podravci svojim primjerom kupili par komada pa si dodjelila bonus a ovi samo dodjeljuju meni se cini. Dajte nas male izbacite i sve sad namjerno pokupujte vas 4,5 strucnjaka kao na krašu, potaracajte sve do 1000 kn iz inata 🙃🙃🙃🙃

Kolega, bojim se da bi moglo biti obrnuto, da bi neki od ovih koji su dobili dionice mogli početi prodavati dok jos ima kupaca na ovoj cijeni. Tako je bilo i 2019., pa ne vidim zasto bi sada bilo drukčije. A o moralizatorima kako dividenda od 60kn nije dobra i o njihovom pisanju ste sve rekli. Vjerojatno sada cekaju da napisu kako je normalna i uobicajena ovakva podjela dionica Upravi, a mi u stvari ne znamo kakvo ce biti poslovanje iduce godine ili iducih pet godina.

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

Tek sad žišku zašto je izglasana dividenda 20kn umjesto 60kn, naravno kad CAPEX pojede švedski stol!!

I Chuck Norris vozi Dajca!! Tko vozi Dajca ima krupna jajca!! Nebojše=Ne boj se ! Ne valja li ga,ne valja, dok ne kroči Nebojse!

New Report

Close