Da, zapravo mislim da nitko nije očekivao da će BDI skočiti sa 2.400 na 3.400 bodova u zadnjih 2 tjedna što je rast od preko 40%.
U međuvremenu cijene naših brodara su ostale iste, ili čak i niže od tada??
DSX se npr. kretao približno kao ATPL i pao je do 3,50, da bi sad već bio na 4,15.
Nije mi uistinu jasno jučerašnje rušenje ovdje s 410 na 381 kn i to dok su vozarine opet bile porasle a brodari vani također.
evo ih opet-1000 komada skrivenih na 400 kn 😣
zna li se tko izlazi van s tim tisućicama? i zašto??
zna li se tko izlazi van s tim tisućicama? i zašto??
Prosli tjedan su neke vece kolicine prodali Cerp i OTP banka. Ne znam da li su se jos aktivirali.
izgleda da je BDI stao s rastom, vidjet ćemo je li to samo kratak zastoj ili će sad opet krenuti pad vozarina?
Izgleda ako je istina da ce doci do jos vecih poremecaja na trzistu a time ce i cijene porasti. Nisu ni brodari ludi da placaju na svoju stetu ovakve stvari. Bit ce zanimljivo u svakom slucaju. Karantene po 50 dana.
Kina uvodi obaveznu karantenu za pomorce u trajanju od sedam tjedana
Ne znam, nisam baš optimist, ovo tehnički izgleda poprilično loše i vani i kod nas.
Dugoročni su dizali margine, kupovali iznad 500 i lomili ask, a sada mogu plakati
nad prolivenim mlijekom, kojeg je jako puno i ne može se više skupiti u posudu.
Ne znam koji dio izgleda poprilicno lose? Vozarine ne padaju, nestasica je svega sto postoji svugdje u svijetu, a ovi jos to kompliciraju. Brodova za prijevoz i dalje nedostaje kao nikad do sada. Jedino ako mislite da ce se ljudi naviknuti na prazne police. Mozda dostava parfema, igracaka i prestane ali ugljena, zita, secera, brasna ne vjerujem da ce se smanjiti jedino moze narasti u ovim vremenima.
Aha, ja sam pričao o trgovanju i kretanju cijene dionice ATPL ove godine poštovani kolega BabaLuji, a ne o cijeni commodity-a vani i ostalim tržišnim uvjetima. Imali smo spike na 580 kn uz spike vozarina, a sada su se vozarine za velike brodove (kojih ATPL nema 🙂 ) prepolovile i cijena dionice je pala na 380kn i ispod SMA200. Samo je pitanje da li dolazi bear market ili ne, ali na to ne utječemo ni vi, a ni ja, već šire tržište i veliki investitori. Trenutno imamo nesrazmjer vrijednosti između pojedinih sektora vani, ponajviše tehničkog sektora i ostalih tradicionalnih industrija, što jako podsječa na dot.com bubble 2000-itih, a milijarde su još uvijek uložene i u tulipane, tj. Bitcoin i ostale perpetuuum mobile sheme.
uff
The Baltic Exchange Dry Index fell 1.7% to an over one-week low of 3,216 on Monday, a third consecutive day of declines, amid weakness in both larger capesize and panamax vessel segments. The capesize index, which tracks iron ore and coal cargos of 150,000-tonnes, fell 2.3% to its lowest in a week at 4,718; and the panamax index which tracks cargoes of about 60,000 to 70,000 tonnes of coal and grains, declined 2.4% 2,995, its lowest in nearly two weeks. Meanwhile, the supramax index rose 1 point to 2,552, a fresh high in over a month. source: Baltic Exchange
Pa ne znam da je pad od 1.7% baš za uff, i to nakon 10 dana neprestanog i jako velikog rasta.
Uz to Bsi uopće ne pada.
Ne znam koji dio izgleda poprilicno lose? Vozarine ne padaju, nestasica je svega sto postoji svugdje u svijetu, a ovi jos to kompliciraju. Brodova za prijevoz i dalje nedostaje kao nikad do sada. Jedino ako mislite da ce se ljudi naviknuti na prazne police. Mozda dostava parfema, igracaka i prestane ali ugljena, zita, secera, brasna ne vjerujem da ce se smanjiti jedino moze narasti u ovim vremenima.
Supramaxi vam niti nece padati jer nema razloga.
Kod Capeova sve ovisi o demandu Kine za zeljezom i ugljenom. Vidjeti cemo.
Zagusenje u kineskim lukama nece prestati sto ce vozarine drzati na visim razinama.
Trgovina na Atpl je na takvim malim kolicinama da je to sve tehnicki besmisleno i gledati. Nitko relevantan niti kupuje niti prodaje.
ufff, postaje gadno: