EN DE

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cdrasko, 11.08.2021. u 21:30

Ipak sam u pravu za CERP (-173 ), danas BDI +1%, (3.410), najveći u zadnjih 11 g., ali je CERP prodajom opet vratio cijenu na 401. Teško shvatiti zašto ne sačeka dan-dva i prodaje po 10% većoj cijeni, ali i tome će brzo doći kraj, promet raste tako da će i te količine tržište pokupiti.

ne prodaje to cerp nego oni svako malo podijele dionice braniteljima i slično, a njih dionice općenito ne zanimaju kao dugoročno ulaganje nego samo ih prodati i dobiti cash….možeš to gledati i na način-da CERP ne dijeli te dionice i da ih ovi ne prodaju ne bi sada imao šansu kupovati ih po 400 kn nego bi s ovim vozarinama vjerojatno već bile na 500 kn

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

cdrasko, 11.08.2021. u 21:30

Ipak sam u pravu za CERP (-173 ), danas BDI +1%, (3.410), najveći u zadnjih 11 g., ali je CERP prodajom opet vratio cijenu na 401. Teško shvatiti zašto ne sačeka dan-dva i prodaje po 10% većoj cijeni, ali i tome će brzo doći kraj, promet raste tako da će i te količine tržište pokupiti.

Cerp ne prodaje dionice, vec ih dijeli braniteljima i za oduzetu imovinu za vrijeme komunizma.

Neki koji su tako dobili dionice ih odmah prodaju neki ne.

Sada je podijeljeno 30k dionica Atpl.

nitko danas više ne prodaje? izgleda da su branitelji jučer završili s rasprodajom..

Not so fast… Nadje se jos poneko. Ali nicija nije do gorila do zore…

Bolje jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

Ja uopce ne mislim da su zadnji dan prodavali branitelji ono do 390 kuna, vec navlakaci. Htjeli su druge navuci na prodaju da se moze kupiti neka ozbiljna kolicina na tim razinama, ali nije to proslo bas.

Mozda se opet aktiviraju. Ja ih cekam😂

Kupovao sam tada ali i na 600 tako da tesko da cu prodati na ovim razinama pogotovo nakon ovoliko investicija u luku. Zbog malog prometa su umjetno navukli na ovu razinu sto nije odraz stvarnog stanja. Fali novih ulagaca, svjezeg kapitala na zse ali sto se moze…

BabaLuji, 12.08.2021. u 12:50

Kupovao sam tada ali i na 600 tako da tesko da cu prodati na ovim razinama pogotovo nakon ovoliko investicija u luku. Zbog malog prometa su umjetno navukli na ovu razinu sto nije odraz stvarnog stanja. Fali novih ulagaca, svjezeg kapitala na zse ali sto se moze…

Da nisi fulao topic?

Ignore: KressoM, delux

BCI 5 T/C routes 180000 39526 1309 BPI 5 T/C routes 82500 32092 143 BSI 10 T/C routes 58328 34078 208 BHSI 7 T/C routes 38200 32691 316 BDI INDEX 3566 +63

vozarine su odlične i to bi se uskoro trebalo vidjeti na cijeni dionice..ne može vječno ostati na 400 kn

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

Kupnja je sve jača, mogla bi se ATPL konačno probuditi i poskočiti na krilima odličnih vozarina?

Ignore: KressoM, delux

ako je suditi po vozarinama koje su na najvišim razinama u zadnjih desetak godina, 2021.bi trebala biti odlična, a dobit bi mogla preko 100 milijuna kuna. nemoguće je da s takvim pokazateljima dionica ostane na 400 kn,osobno mislim da je realna cijena 500-600 kn

Danas je konačno krenuo vlakić, onaj prodajni nalog jutros od 900 kom. brzo je pokupljen, a vjetar u leđa za sutra daje novi rekord BDI (+1,4 ili 3.657).

New Report

Close