Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Niska cijena je 700 kn.

Ja još uvijek ne razumijem zašto dionica pada?! BDI raste,Šuker je rekao da neće prodavat,pa ko to onda ruši i koja budala prodaje po niskim cijenama.Ja tu niš ne kužim pa molim da mi neko to razjasni ako zna

Ja sam realista koji kupuje od pesimista i prodaje optimistima.

Da citiram sebe, zamislite kakav bi stampedo nastadao da se BDI zacrveni na dan-dva….

Svaka cast BDI-u, ali puno bitniji je ekonomski outlook nego trenutna cijena vozarina. A ekonomski outlok je trenutno upitan, stoga nevidim daljnji rast dok se oblak sumnji ne razcisti.

Ako se sjecate BDI je isao prema 4000 i presao ga, a cijena dionice je padala. Zamislite kakav bi stampedo nastao kad bi se BDi zacrvenio dan-dva?

Ja sam realista koji kupuje od pesimista i prodaje optimistima.

Atlanska je zlata vrijedna , jer donosi najviše deviza u Hrvatsku svake godine.

Pad ide prije rasta .

Šuker neda rušenje , i prodaju u downtrendu .

A da se malo odmoriš?
Možda treba zvati Mrguda u pomoć?

Ja još uvijek ne razumijem zašto dionica pada?! BDI raste,Šuker je rekao da neće prodavat,pa ko to onda ruši i koja budala prodaje po niskim cijenama.Ja tu niš ne kužim pa molim da mi neko to razjasni ako zna

Ma bez razloga, kao i 2008-e kad je pala sa 3000.. isto je na forumu bilo ovakvih čudenja.. kasnije se shvati, a onda se čudiš zašto cijena raste. To se zove ‘retail investor’, a ovo ‘koja budala prodaje’ se zove ‘smart money’.

Baltic Dry -3,1%
Capesize -8,0%
Handysize +0,3%
Supramax +0,7%
Panamax -1,3%

Kormilaru, znači ….kompenzirao si Hilton sa dividendom…..? Poslao prijedlog kompenzacije i to je to…

Dobro je još dok kompenzacije prolaze. Uskoro bi i to mogla postati utopija.

Baltic Dry -3,1%
Capesize -8,0%
Handysize +0,3%
Supramax +0,7%
Panamax -1,3%

Zar je moguće da vi u HFP-u ne možete nači nikog većeg ( INO) da mu uvaliti te dionice nego nama malim dioničarima uvaljujete malo pomalo ?
Pa već nam je vlada odredila poreze svih mogućih naziva i kratica još treba da i HPF nam uvaljuje svoj ne mali portfelj ATPL-a.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Baltic Dry -3,1%
Capesize -8,0%
Handysize +0,3%
Supramax +0,7%
Panamax -1,3%

Zar je moguće da vi u HFP-u ne možete nači nikog većeg ( INO) da mu uvaliti te dionice nego nama malim dioničarima uvaljujete malo pomalo ?
Pa već nam je vlada odredila poreze svih mogućih naziva i kratica još treba da i HPF nam uvaljuje svoj ne mali portfelj ATPL-a.
[/quote]

Jučer je ministar financija izjavio da je suludo prodavati dionice koje su na dnu i u negativnom trendu općenito .

Baltic Dry -3,1%
Capesize -8,0%
Handysize +0,3%
Supramax +0,7%
Panamax -1,3%

[/quote]

Jučer je ministar financija izjavio da je suludo prodavati dionice koje su na dnu i u negativnom trendu općenito .
[/quote]

Slažem se sa Šukerom, ali nije rekao istinu do kraja već samo pola.
Prvo – gdje je dno ?
Drugo – nitko mu ni po ovim cijenama ne želi kupiti dionice.

Na njegovom mjestu ni ja ih tako nebi prodavao .

Ono što bi ministru sada bilo dobro, a obzirom da dionice još uvijek drže kakvu takvu cijenu, trebalo bi državnu dug svim poreznim obveznicima kompenzirati za dionice i sveopće zadovoljstvo je tu.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

ovo je moje vidjenje situacije,moguci su jos neki counti,ali se meni ovaj cini naj izglednijim

http://aqua-art.org/news.php

Sutra bi trebala početi isplata dividende.

nije stvar u tome da je to suludo niti da je ovo dno nego nitko neće kupovati dionice po ovim visokim cijenama koje je on želio dobiti….nek da po -50% pa će sve prodati [thumbsup]

New Report

Close