E to je već nešto, evo stotka.
Dakle, prosječna cijena u ovom trenutku je sljedeća (prema mojoj gledalici):
1. ZVZD – 2781,12
2. DLKV – 17,54
3. SNHO – 216,55
4. SUNH – 23,00
ATLN – 99,99
Pa da vidimo za koji mjesec …
Hm… možda vam portfelj bude u blagom rastu..Ali, može to i bolje!
Odlično.
Prodiskutirat ćemo svaki mjesec…1.8. slijedeći datum
[/quote]
http://www.poslovni.hr/hrvatska/u-lipnju-144000-posjetitelja-na-dubrovackim-zidinanama-do-kraja-godine-milijun-298433 [poslovni.hr]
Ovaj postotak bi se mogao uzeti kao uzorak i za žičaru.
“Dubrovačke zidine u lipnju je posjetilo 144.000 turista, što je 17.000 ili 13 posto više nego lani u istome mjesecu, izvijestilo je Društvo prijatelja dubrovačke starine”
Onaj tko je kupio ispod 90 kuna, sada je u dobitku dvostrukom. Cijena dionice viša 10% i dividenda 3 kune. Onaj tko je kupio iznad 100 već je u dobranom gubitku jer je cijena od vrha pala više od vrijednosti dividende…više od 7 kuna….
Odlična analiza kolega, neznam da ovo niste napisali, neuki puk nebi znao što ga je snašlo:)
Uf, jebo*e što je matematika zaj*bana stvar! Znači, ja sam mislio da onaj tko je kupio ispod 45-50kn u dvostrukom dobitku, ali opet, ja sam samo fizičar…
Uf, jebo*e što je matematika zaj*bana stvar! Znači, ja sam mislio da onaj tko je kupio ispod 45-50kn u dvostrukom dobitku, ali opet, ja sam samo fizičar…
Šteta što ste fizičar jer da ste matematičar brzo bi to izračunali…
Ok, izvolite.
Onaj tko je kupio na 56,00 kuna, sada je u dobitku cca 70% + vrijednost dividende od 3,00 kune/dionici (ovisno o tome koliko imate dionica, a kako nije javni podatak sami možete izračunati na naćin da broj dionica pomnožite s 3,00 kn).
Ok, izvolite.
Onaj tko je kupio na 56,00 kuna, sada je u dobitku cca 70% + vrijednost dividende od 3,00 kune/dionici (ovisno o tome koliko imate dionica, a kako nije javni podatak sami možete izračunati na naćin da broj dionica pomnožite s 3,00 kn).
znao sam ja da je to prilično, samo me onaj pravomoćno neosuđeni Andro plaši, inače ne bih napuštao “kabinu”, gdje god se politika upliće, ja izlazim, hvala kolega, samo dok ja sve rasprodam, ne znam da li će “turisti” prihvatiti toliku količinu po ovim cijenama, bojim se narušavanja prosjeka, od vas kolega randopph očekujem dobru potporu, obzirom na vašu izjavu iobzirom da želite gledati grad s “najveće visine”[emo_smijesak]
bilo bi neprirodno da gubitak prihoda od 16 posto nema utjecaja na cijenu. ali atln je takva tvrtka da svaka korekcija iznad 10 posto ne bi bila opravdana, a to upravo imamo i sada jer korekcija nije ni blizu 10 posto.
-17% prihoda + 15% skuplja karta + 12-13% porasta dolazaka turista za sada + očekivana rekordna sezona..=???
ima li tko kakav info o investicijama u tijeku? rezerviranje je izvršeno, ali u koje projekte?
moller
moralna podrška neće izostati, ali ona financijska… malo teže. blagajne su prazne, ili što lopina kaže 100% in!