Otkriveno na kojim će cestama biti nove kamere MUP-a koje će snimati brzinu i registraciju

Naslovnica Forum Komentari članaka Otkriveno na kojim će cestama biti nove kamere MUP-a koje će snimati brzinu i registraciju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

tisuće kamera, a kada nekome ukradu vozilo nema mu traga niti mogućnosti da se nađe.

Sramota

Naslov:”Otkriveno na kojim će cestama biti postavljene nove kamere..” Naravno,u tekstu ispod naslova ni riječi o cestama na kojima će biti postavljene nove kamere,osim općenite info da će biti po dvije u svakoj županiji. Moje pitanje. Zašto čitatelje vučete za nos lažnim naslovima,ispod kojih se ne nalazi najavljeni sadržaj? Je li klik važniji od čitatelja?

jasno je da ovo više nema veze sa sigurnošću na cestama nego s bezočnim pljačkanjem građana koji će voziti mrvicu više od ograničenja.a tih ograničenja ima strašno glu-pavih na način da čim izađeš iz naseljenog mjesta “povećaju” brzinu na “velikih” 60 na sat i normalno da će te oderati čim voziš malo brže! problem je što su ograničenja stavljana bez imalo mozga i potrebe kad su auti imali očajne kočnice, kad je asfalt bio pun rupa, kad nije postojao ni servo a kamoli današnji napredni sustavi prepoznavanja opasnosti i automatskog usporavanja vozila…asfalt je od tada postao bitno bolji, rupe su sanirane, ceste proširene, auti 100% bolji nego nekad,a ali prig-lupa ograničenja su ostavljena da bi policija mogla derati građane i puniti proračun jer netko vozi 10-15 brže od glu-pavih limita! vrhunac ludila su ograničenja na autocestama od jadnih 110 na sat kao što je na istarskom y!

ma…sve je to lijepo,

 

ali jedva čekam da se netko sjeti uvesti kategorije vozačkih dozvola prema sposobnosti vlasnika, pa da lijepo na stražnju stranu vozila ima naljepnicu s maksimalnom dozvoljenom brzinom, kao kamioni.

Ideš na ispit, praktični ispit, i ako si DOBAR, vozi s DOBRIM vozilom koliko ide, ako si panj, i se uz to voziš u mrtvačkom sanduku, zalijepim ti max 50, pa nećeš smjeti ni prismrditi brzoj cesti ili autocesti .

Zašto klinci do 25 imaju neka ograničenja ( mislim znam zašto , ali… ) , a starci preko 65-70 i više , nemaju ? A ista su opasnost na cesti, svaki u svojoj domeni ?

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close