ARNT (Arenaturist d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ARNT (Arenaturist d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako netko ima kakvih novih informacija o ARNT neka ih slobodno podijeli sa ostalima.

ARNT je u svakom slučaju jedna od perspektivnih dionica u svakom slučaju. Jedina joj je mana zaduženje ali obzirom da je taj novac uložen u obnovu kapaciteta i podizanje kvalitete usluga može se gledati i kao povećanje vrijednosti nekretnina. Vlasnička struktura je zanimljiva jer Tacamo i Granito ( Piovesna ) drže 66% dionica za koje traže kupca ( ili su ga po nekima i našli ). Bilo kako bilo sve navedene cijene o kojima se govori raspon od 90-130 mil eura daje vrijednost dionice oko 450-700 kuna pa ako ona pot. kupcu vrijedi toliko zašto ne bi i drugima. Također je većinski vlasnik na 8 i 10 mjestu najvećih dioničara, čeka se rješenje prodaje a fin. analiza 3 kvartala 2005 godine za cca 30% je bolja od one iz 2004.

Ne znam da li je prodaja već realizirana ili ne ali po mom mišljenju kupnja dionica na ovim razinama je sasvim dobar potez.

Prodaja ARNT može se i drugačije odvijati. Prodaje se Tacano – Granito u Luxemburgu, ARNT promjeni samo vlasnika a dioničari izvisili. Pazite.

Točno tako će se i odvijati. Međutim treba uzeti u obzir da su vlasnici Tacana i Granita također na 8 i 10 mjestu 10 najvećih dioničara ( a možda i na još kojem ) a nisu izlazili kad je dionica bila na 300 kuna i u jednom danu trženo 1% cijele tvrtke.

Situacija je zadnjih dana vrlo mirna ( pred buru ). Ne dopušta se prelaženje granice između 270-280 kuna.
Po meni neće to baš tako dugo trajti barem po onome što su za sada samo neprovjerene glasine.

moze li netko komentirati ovu danasnju cijenu?ocekujem od ove dionice puno vise, jer sam o prodaji vec nesto i nacuo,pa mi nije jasna ova cijena dok ostale turisticke dionice rastu.

Postoji 1000 mogucnosti kako novac potrositi, ali samo dvije, kako novac zaraditi: Ili moramo raditi za novac ili novac radi za nas.

u ovu tvrtku do sada nije ništa uloženo ili jako malo…

Ako je 100 mil kuna malo onda svaka čast. A koliko je uloženo u PUNT ili SLMK ???? INDG ???? HRDH ???[smiley14]

arenaturist ?? imate li novih saznanja.. u tiho se provlači ovih dana i ne mrda od raspona 265-270?? izuzetno sitan promet..?

ukoliko ima blizih informacija bila bi happy.[smiley9]


arenaturist ?? imate li novih saznanja.. u tiho se provlači ovih dana i ne mrda od raspona 265-270?? izuzetno sitan promet..?

ukoliko ima blizih informacija bila bi happy.[smiley9]

I meni ovo već postaje dosadno, stvarno neznam dali ući ili ne.

Ovo mi se cini kao povoljna prilika za ulazak. Ja polako dokupljujem. Valjda ce ubrzo i te vijesti o prodaji.

New Report

Close