Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@lopina

Jedno su poruke Udruge Agrokor, a realnost gdje smanjuju svoje pozicije u TOP 10 na Todex dionicama

Možda pušem u hladno, ali ispada da pišu i govore protiv Nagodbe i sl, te usput prodaju Todex dionice

Dobro, čemu ovaj defetizam?

Nema defetizma samo pokušavam naglasiti realno stanje i na čemu smo. Realno sagledavanje stanja je prvi korak u svakoj odluci. Za serislava i njegove probleme me nije puno briga ( serislave bez uvrede) jer svako donosi odluke za sebe. Ruganje tko je bolje prošao i tko je nagrabusio nema smisla. Uostalom mi jesmo u velikim problemima i to su činjenice. Za ekipu pevecu to tek treba vidjeti što se mene tiče dabogda svi u pevecu masno zaradili.

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

A dobro jutro!

Ja sam mislio da “u naše preduzeće raste cveće”.

La vita e bella!

Grga

Kbz tvrdi da oni nisu vlasnici tih dionica već njihovi klijenti pa zašto neki nebi prodali.Sam veliš da si prodao Ledo a i moguće je da češ i opet kupovati

Ramljak se sakrio i nema ga nigdje.
Na pocetku je bio redoviti gost u medijima.
Kada je trebalo pricati o Todoricu bilo je lako.
Sada kada treba odgovarati za svoju postupke vec je puno teze…

Johnny
Nema frke, no offence taken.
Svatko je kovac svoje srece.
Kolega ING je recimo lijepo rekao da ga je instinkt, a i mene, posluzio da izadje iz Todexa na vrijeme. To je ono sto sadasnji dionicari Todexa nisu imali, da prodaju na vrijeme. I to je sve. Nema tu velike mudrosti.
Opljackani ste, da, brutalno, ali to je vec odradio cika Toda prezaduzivsi koncern i natovarivsi firmama jamstva. Ovo sad si utuvite u bulju. Kad su izdana jamstva vi ste efektivno postali suvlasnici prezaduzenog Agrokora, bez obzira koje dionice imali. I sad se usudite reci da to nije tako, da niste bili informirani. Budite muskarci i popijte gubitak, a ne tu naricati o prevari.
Ramljak nije vas ubojica nego grobar.
On ne moze sklopiti nagodbu bez sve imovine koje i onako ima premalo.
Ako pak smatrate da imate pravnih argumenata za ponistenjem jamstava onda je forum za to policija, uskok i sud, a ne topic Agrokor tvrtke usporedba poslovanja.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Serislave,
Pa zar ti nisi bio dionicar tog prezaduzenog Leda??

Jesam. Na vrijeme izletio. Kad je krenulo.
Ne dao Bog vise takvog zla.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

A zasto si ulazio?

Zasto? Zato jer sam mislio da je to dobro ulaganje, by default, firma ok radi, ide divka itd., bez da sam se bolje informirao.
A onda je sve krenulo nizbrdo.

Jamstva su bila izdana puno prije.
I sad opet kazes firma radila OK.
Jasno ti je da je zbog Agrokora dosla u problem?
I onda Ramo kaze da taj neki obveznicar Agrokora ima veca prava od mene???
E nebude!!!

Ako uspijemo ući u nagodbu kao dio suvlasnika novog Holdinga, mislim da će si nokte na rukama i nogama pogrist ovi što su prodavali Belje za 0,98, ZVZD za 35, JMNC za 700, LEDO za 75 u VPIK za 3,50.

A nekako mi se čini da se već grizu.

Opet je "in" biti "in".

😉

Koju to sada priču pričaš?
Zašto bi dioničar LEDA želio biti dioničar holdinga?
Nema šanse!

New Report

Close