Zagrebačka banka poslala obavijest korisnicima, nova usluga mnogima će se svidjeti

Autor: Poslovni.hr , 20. studeni 2022. u 09:41
Foto: Zaba

UniCredit, čija je Zagrebačka banka članica, prepoznat je kao vodeći pružatelj transakcijskih usluga u jedanaest različitih zemalja.

Zagrebačka banka korisnicima mobilnog bankarstva poslala je obavijest u kojima ih obavještava o novoj usluzi. Bankari Zagrebačke banke, kako piše u poruci, od sada su na raspolaganju za ugovaranje gotovinskih kredita i putem usluge ‘video sastanak’. Korisnici Zagrebačke banke koji su zainteresirani za ovu uslugu detaljnije informacije mogu pronaći unutar aplikacije m-zaba.

Kako smo ranije pisali, UniCredit, čija je Zagrebačka banka članica, prepoznat je kao vodeći pružatelj transakcijskih usluga u jedanaest različitih zemalja, među kojima je i Hrvatska, pokazala je Anketa časopisa Euromoney za 2022. godinu.

“Čast nam je što su upravo klijenti ponovno prepoznali Zagrebačku banku kao najbolju na tržištu. Rezultati ankete potvrđuju naš predan rad koji ulažemo u digitalizaciju i kvalitetu transakcijskih proizvoda kako bismo ispunili očekivanja klijenata i osigurali njihovo zadovoljstvo. Zahvaljujem svim našim timovima koji su marljivim radom, suradnjom i stručnošću zaslužni za zadovoljstvo naših klijenata i izvrsne rezultate poslovanja“, kazao je Spas Vidarkinsky, član Uprave Zagrebačke banke.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ne znam koje budale jos koriste banke gdje se placa naknada za vođenje računa. Opcije Revolut + HPB Super Smart su najbolja i besplatna kombinacija. Nedaj bankama ni lipe.

New Report

Close