Zaba najbolja na tržištu u transakcijskom poslovanju

Autor: Poslovni.hr , 10. studeni 2022. u 15:03
Foto: Zaba

Ove je godine prikupljeno više od 21 tisuća odgovora od nefinancijskih institucija.

Klijenti su u anketi naveli UniCredit kao Tržišnog lidera ili Najboljeg pružatelja usluga u srednjoj i istočnoj Europi te u jedanaest zemalja, uključujući Hrvatsku

UniCredit, čija je Zagrebačka banka članica, prepoznat je kao vodeći pružatelj transakcijskih usluga u jedanaest različitih zemalja, među kojima je i Hrvatska, pokazala je Anketa časopisa Euromoney za 2022. godinu.

Uz to, UniCredit je prema izboru klijenata proglašen i Najboljim pružateljem usluga transakcijskog poslovanja u osam zemalja, zadržavši vodeće mjesto u Hrvatskoj kao i u Italiji i Njemačkoj dok je u Srbiji i Slovačkoj zamijenila drugo mjesto iz ankete iz 2021. godine, prvim mjestom u ovogodišnjoj anketi.

Anketom o transakcijskom poslovanju koju časopis Euromoney provodi svake godine obuhvaćeni su odgovori vodećih direktora transakcijskog poslovanja, rizničara i direktora financija iz cijelog svijeta te se ona smatra referentnom anketom za globalnu industriju transakcijskog poslovanja. Ove je godine prikupljeno više od 21 tisuća odgovora od nefinancijskih institucija.

“Čast nam je što su upravo klijenti ponovno prepoznali Zagrebačku banku kao najbolju na tržištu. Rezultati ankete potvrđuju naš predan rad koji ulažemo u digitalizaciju i kvalitetu transakcijskih proizvoda kako bismo ispunili očekivanja klijenata i osigurali njihovo zadovoljstvo. Zahvaljujem svim našim timovima koji su marljivim radom, suradnjom i stručnošću zaslužni za zadovoljstvo naših klijenata i izvrsne rezultate poslovanja“, kazao je Spas Vidarkinsky, član Uprave Zagrebačke banke.

Komentirajući rezultate ankete, Luca Corsini, UniCreditov direktor Globalnog transakcijskog bankarstva, istaknuo je: „Naš paneuropski uspjeh ostvaren u ovogodišnjoj anketi temelji se na stalnim nastojanjima da pojednostavnimo iskustvo naših klijenata, što pokazuje i razvoj našeg novog digitalnog e-bankarstva i naprednih međunarodnih platnih usluga. Naši klijenti su u središtu svega što radimo. Želio bih zahvaliti našim timovima na njihovom duhu suradnje, njihovoj stručnosti i njihovoj predanosti tom cilju.”

Komentirajte prvi

New Report

Close