Poznati hrvatski matematičar otkriva koja je bila njegova najveća financijska pogreška

Autor: Poslovni.hr , 25. kolovoz 2023. u 10:06
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Milun planira održati četiri konferencije o financijskoj pismenosti.

Poznati matematičar Toni Milun je u četvrtak gostovao na N1 televiziji, pružajući vrijedne savjete o upravljanju financijama te otkrivajući vlastitu najveću financijsku pogrešku.

Kao koristan savjet za unapređenje financijske situacije, Milun je potaknuo građane da prate svoje troškove kako bi prepoznali područja nepotrebnih izdataka. “Na temelju osobnog iskustva, svi koji su vodili evidenciju troškova svjedočili su o smanjenju rashoda jer su uvidjeli kako novac curi na različite strane”, istaknuo je.

Nadalje, otkrio je da mu je najveća financijska pogreška bila uzimanje kredita denominiranog u švicarskim francima. “Unatoč tome, uspio sam izvući korist iz te situacije”, nadodao je. Također, iznio je svoje mišljenje da ne bi trebalo plaćati preveliku cijenu za sladoled od dva ili tri eura. “Radije biram jeftiniju opciju koja je također veća i gotova”, zaključio je u intervjuu za N1 televiziju.

Milun planira održati četiri konferencije o financijskoj pismenosti tijekom devetog mjeseca. Te konferencije su planirane za gradove Zagreb, Split, Osijek i Rijeka.

Komentirajte prvi

New Report

Close