Supernova u Ljubljani otvorila centar od 70 milijuna eura

Autor: Poslovni.hr , 07. travanj 2022. u 22:00
Foto: MATIC KREMZAR

U posljednjih pet godina Grupa je preuzimanjem postojećih, i izgradnjom novih shopping centara na području Slovenije i Hrvatske, preuzela vodeću poziciju po broju trgovačkih centara te ukupno iznajmljenoj površini u tim zemljama.

Supernova Grupa, međunarodna kompanija sa sjedištem u Grazu, otvorila je u Ljubljani prošireni trgovački centar Supernova Rudnik u kojeg je uložila 70 milijuna eura. Trgovački centar prostire se na 50.000 četvornih metara i ima 109 trgovina, sedam vrhunskih kina, 19 restorana i barova na dvije etaže, dva zabavna parka te veliki boutique fitness centar. Mojca Prošek, voditeljica leasinga Supernove, istaknula je kako je unatoč nepredvidivim vremenima gradnja završena u roku te da su privukli nove i proširili suradnju s već postojećim poslovnim partnerima.

“Također, ponosni smo što je u našim centrima diljem Slovenije zaposleno više od 10.000 ljudi, a taj će broj i dalje nastaviti rasti”, najavila je Mojca Prošek. U Supernova Rudniku novitet je i multipleks kino Cineplexx i dječja igraonica Zumma Kids, koji su se po prvi puta otvorili u Ljubljani. U posljednjih pet godina Grupa je preuzimanjem postojećih, i izgradnjom novih shopping centara na području Slovenije i Hrvatske, preuzela vodeću poziciju po broju trgovačkih centara te ukupno iznajmljenoj površini u tim zemljama.

Komentirajte prvi

New Report

Close