Stao u obranu radnika pa razbjesnio šefove: Prvo prodajte svoje bijesne automobile

Autor: Poslovni.hr , 16. travanj 2020. u 09:49
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Njegova reakcija izazvala je mnoge kritike. Upitan da ih komentira uzvratio je: “Koga sam uvrijedio rеkаvši dа u pоslu, umjеstо оtpuštаnjа rаdnikа mоgu primjerice smаnjiti vozni park s 80 Rоlls-Rоyсе-а nа 40”.

U ovoj krizi, kao i u svakoj dosad, najgore su prošli radnici koji su uvijek prvi na udaru mjera “štednje”. Nije to naravno slučaj samo u Hrvatskoj, slično je u mnogim zemljama. Jedna od takvih zemalja je i Bugarska, ali za razliku od ostalih, u toj je zemlji u obranu radnika stao premijer Bojko Borisov, koji se inače nalazi na čelu vladajuće stranke desnog centra, piše Večernji list. 

–  U “bijednoj“ i “siromašnoj“ Bugarskoj su trenutno registrirana tri Bugattija kakve vozi nogometna zvijezda Ronaldo. Postoji i 241 automobil marke Bentley, 123 Ferrarija, 54 Maybacha, 22 McLarena, 87 Lamborghinija, 311 Maserattija, Rolls-Roycea ima 84, 280 Hummera, oko četiri tisuće Jaguara i više od pet tisuća Porschea. Umjesto otpuštanja radnika i smanjivanja njihovih plaća, vlasnici ovih limuzina mogu se u ovoj krizi uslijed epidemije barem odreći dijela svojega skupocjenog voznog parka – poručio je poslodavcima Borisov dodajući da vjeruje da su po tim brojkama možda i prvi u Europi. Ta njegova reakcija izazvala je mnoge kritike. Upitan da ih komentira uzvratio je: “Koga sam uvrijedio rеkаvši dа u pоslu, umjеstо оtpuštаnjа rаdnikа mоgu primjerice smаnjiti vozni park s 80 Rоlls-Rоyсе-а nа 40”, prenosi Fakti.bg.

Komentari (1)
Pogledajte sve
Objava čeka odobrenje

New Report

Close