Lidl u svojoj ponudi nudi i električni Nissan, cijena je zanimljiva

Autor: Poslovni.hr , 26. svibanj 2022. u 10:14
Foto: PA Images/PIXSELL

Prodaja ide bolje od očekivanja.

Popularni lanac supermarketa u Njemačkoj je osvježio ponudu sa zanimljivim ‘artiklom’.

Danas kad se na nove automobila čeka mjesecima, a ponuda rabljenih je sve skromnija, svaki novi kanal prodaje izaziva veliki interes. Tako je velik interes polučila i Lidlova ponuda za električni Nissan.

U pitanju je Nissan Leaf, svojedobno najprodavaniji električni model, a koji se nudi u baznoj konfiguraciji sa 150 KS snažnim elektromotorom te baterijom od 40 kWh. Nudi doseg od 270 km, a u salonu se nudi po akcijskih 29.999 eura, piše Index.

Prodajni lanac pak nudi automobil uz godišnju pretplatu, i to po cijeni od 279 eura mjesečno. Uvjet je da korisnik ne napravi više od 10.000 km u godinu dana jer će u suprotnom svaki dodatni kilometar morati platiti 19 centi. Radi se o osjetno povoljnijoj ponudi jer ga je do sada platforma Like2drive, koja je dio ove kampanje, nudila po cijeni od 329 eura mjesečno. Novom ponudom korisnik ostvaruje mjesečnu uštedu od 50 eura, i to isključivo korištenjem mobilne aplikacije.

Ovakva akvizicija omogućuje korisniku nabavku novog automobila bez troškova vlasništva. Jedini trošak uz najam je onaj električne energije uz napomenu kako je punjenje na Lidlovim punionicama, njih oko 400, besplatno. Ponuda je aktualna do 26. lipnja, ali se očekuje kako će trenutnim ritmom ugovaranja od 50 automobila dnevno biti i prije iskorištena, pišu njemački mediji.

Komentirajte prvi

New Report

Close