Vindija povećava plaće svim radnicima u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 05. listopad 2022. u 10:09
FOTO: Press

Nakon što je od rujna prošle godine varaždinska Grupa Vindija dva puta povećavala primanja svojih zaposlenika, s prvim danom listopada bit će još jednom povećane plaće svih zaposlenika kompanija u sastavu Grupe, koje posluju u Hrvatskoj. Riječ je o novom ulaganju od gotovo 19 milijuna kuna, što zajedno s dosadašnjim povećanjima predstavlja nešto više od 75 milijuna kuna više za plaće na godišnjoj razini.

Uz potpisivanje sindikalnog kolektivnog ugovora sa zaposlenicima tvrtke Vindija početkom ljeta i dogovor s Vladom Republike Hrvatske o ograničavanju cijena mlijeka i piletine, ovo jesensko povećanje plaća dodatan je korak vodeće prehrambene kompanije u jačanju tržišne pozicije, ali i zadovoljstva zaposlenika te brizi o potrošačima. Prema odluci Uprave Grupe Vindija, svi zaposlenici će dobiti veću plaću u bruto osnovici za listopad, s redovitom isplatom u studenom.

Tržišni udio i dobri poslovni rezultati jasan su odraz rada i nastojanja svake zaposlenice i zaposlenika u kompanijama u sastavu Grupe Vindija. Njihovu ulogu i doprinos neizmjerno cijenimo, a povećanje plaće tek je jedan od načina na koji želimo unaprijediti njihovo zadovoljstvo. Svjesni smo kako nastalo stanje na tržištu, inflacija i energetska kriza utječu na standard građana i povećanje plaća bio je jedini logičan korak. Želimo jačati lidersku poziciju na tržištu i kao poželjan poslodavac nastaviti privlačiti nove, mlade i sposobne ljude koji će zahvaljujući svojem radu i sposobnostima unaprijediti kvalitetu života i svojih obitelji radeći u nekoj od kompanija Grupe, koja je više od 60 godina predvodnik domaće prehrambene industrije.“ rekao je Nenad Klepač, predsjednik Uprave Vindije.

Pored redovitih povećanja plaće, Grupa svim zaposlenicima bez obzira na staž ili poziciju u kompaniji redovito isplaćuje regrese, božićnice, uskrsnice te financira školski pribor, dijeli jubilarne nagrade te osigurava putovanja za zaposlenike, financijske bonuse i pakete proizvoda.

Komentirajte prvi

New Report

Close