Velika nagrada zagrebačkom Neuralabu: U ovoj su kategoriji najbolja agencija na svijetu

Autor: Lucija Špiljak , 26. studeni 2020. u 15:42
FOTO: Press

“Ovo priznanje je izrazito teško dobiti. Riječ je o kompleksnoj certifikaciji koja traje godinu dana. Tim je morao zadovoljiti veliku količinu tehničkih i poslovnih zahtjeva, a nije zanemariv ni iznos od 10.000 dolara kako bismo uopće ušli u razmatranje”, istaknuo je Končić.

Zagrebačka tvrtka Neuralab proglašena je najboljom agencijom na svijetu za razvoj WordPressovih eCommerce rješenja. Njihov rad prepoznala je WordPress zajednica na svjetskoj razini, a osim toga jedina su agencija u srednjoj i istočnoj Europi koja je postala WordPress VIP partnerska agencija.

Osnivač i direktor Neuralaba, Krešimir Končić, istaknuo je kako će ovo priznanje otvoriti nova vrata agenciji i njihovim klijentima. Zbog certifikacije sada imaju pristup alatima, procesima, ljudima i znanju na najvišoj svjetskoj razini. “Ovo priznanje je izrazito teško dobiti. Riječ je o kompleksnoj certifikaciji koja traje godinu dana. Tim je morao zadovoljiti veliku količinu tehničkih i poslovnih zahtjeva, a nije zanemariv ni iznos od 10.000 dolara kako bismo uopće ušli u razmatranje”, istaknuo je Končić.

Najbolja WooCommerce agencija na svijetu

Uz to što su jedini WordPress VIP partneri u Hrvatskoj i CEE regiji, Neuralab je proglašen i najboljom WooCommerce agencijom na svijetu. WordPress platforma na kojoj rade ima i svoju zasebnu tehnologiju namijenjenu isključivo za internetske trgovine –WooCommerce. Neuralab je osvojio titulu najbolje agencije na svijetu kad je u pitanju dizajn, razvoj, integracija i rad s WooCommerceom. Ako želite razviti internetsku trgovinu na WordPress odnosno WooCommerce platformi, od najveće platforme Clutch koja se bavi ocjenjivanjem rada agencija, dobit ćete preporuku da radite s Neuralabom.

Tvrtka s Trnja s uredima u New Yorku i zaposlenicima iz cijelog svijeta

Neuralab je krenuo još u studentskim danima osnivača. Bez novaca, vanjskih investicija, potpore, ali s vizijom da bi internet i online usluge trebale biti OpenSource, odnosno temeljene na tehnologijama koje su dostupne svima, otvorene i transparentne. Ured im je u Trnju, u kući u kojoj je osnivač Krešimir odrastao, a koja je danas Neuralabovo sjedište. Premda je sjedište u Zagrebu, ured imaju i u New Yorku, dok njihovi zaposlenici žive u različitim dijelovima Hrvatske i svijeta.

Neuralab ima dvadesetak zaposlenika, a početkom mjeseca dobili su domaći certifikat Zlatni AAA poslodavac. Od prvog dana ostvaruju dobit, što često nije slučaj u start-up i IT svijetu. U pozitivnom smjeru idu i svi pokazatelji njihova budućeg poslovanja.

“Iza dobrih rezultata stoje ljudi. Radimo velike projekte gdje jednaku ulogu ima svaki pojedinac; dizajnerica ili dizajner, developerica ili developer. Plaća u Neuralabu je individualna – ovisi o znanju i trudu svakog pojedinca. Posao se kod nas, u skladu s filozofijom opuštenog i znalačkog pristupa, isključivo dijeli i odrađuje prema stručnosti”, zaključio je Končić.

Komentirajte prvi

New Report

Close