U Crnoj Gori za 5 dana zakazana javna dražba imovine Leda

Autor: Poslovni.hr , 11. listopad 2017. u 15:25
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Agrokor je Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta RH i drugim institucijama predao izvješće o gospodarskom i financijskom stanju te o provedbi mjera izvanredne uprave, odnosno aktivnostima izvanredne uprave u Agrokoru d.d. za izvještajno razdoblje od 11. rujna do 10. listopada 2017.

Izvješće, među ostalim, otkriva i jednu zanimljivost iz regije. 

Ovršitelj zadužen za postupak koji je pokrenula Hipotekarna Banka Ad Podgorica protiv Leda d.d. u Crnoj Gori je zakazao javnu dražbu imovine Leda d.o.o. za 16. listopada 2017. Izvanredna uprava razmatra primjerenu radnju sa svojim pravnim savjetnicima.

Isto tako,  izvanredna uprava je dobila saznanja da je Sberbank of Russia uložila prigovor u postupku priznanja nakon što joj je odlukom crnogorskog trgovačkog suda odobren uvid u spis. Izvanredna uprava ističe kako razmatra ovo pitanje sa svojim pravnim savjetnicima i namjerava podnijeti odgovor u sljedećem izvještajnom razdoblju te se očekuje odluka suda. U izvješću se navodi pregled ostalih pravnih radnji koje su se odvijale u proteklih mjesec dana. 

Komentirajte prvi

New Report

Close