TRCZ automobili prvi u Hrvatskoj uvode DEKRA Certifikat

Autor: Objava za medije , 25. ožujak 2013. u 12:05
Press foto

TRCZ automobili prvi u Hrvatskoj uvode DEKRA Certifikat kao dokaz kvalitete ponude, priopćeno je iz te kompanije.

TRCZ automobili prvi u Hrvatskoj uvode DEKRA Certifikat kao dokaz kvalitete ponude, priopćeno je iz te kompanije.

Evo što stoji u priopćenju:

Riječ je o modelu prema kojem stručnjaci Dekre kontroliraju i izdaju potvrdu za rabljena vozila, a kojom kupci dobivaju garanciju kvalitete za rabljeno vozilo koje kupuju. Od sada će sva vozila u ponudi TRCZ-a sadržavati kontrolirani dokaz kvalitete i sigurnosti i jasnu potvrdu da su stručnjaci pregledali svako vozilo.

Dekrin certifikat se izdaje kroz kontrolni pregled pojedinih rabljenih vozila, a koji mora zadovoljiti kriterije u 150 točaka kvalitete. Sva vozila koja ispune zadane uvjete Dekrinih stručnjaka dobivaju DEKRA Certifikat, međunarodno priznati znak i dokument da u navedeno TRCZ vozilo, proizvod i uslugu novi vlasnici mogu imati stopostotno povjerenje.

Ukoliko vozilo ispunjava sve potrebne dokaze kvalitete, za isto se izdaje dokument koji jasno definira sve možebitne prednosti i nedostatke vozila. Samo vozila koja ispunjavaju zadane standarde mogu dobiti Dekrin Certifikat koji se prilikom kupovine vozila novim vlasnicima izdaje uz DEKRA Certifikat i naljepnicu.

Osnovni uvjeti za dobivanje Certifikata su da vozilo ne smije biti starije od 5 godina, imati više od 150.000 prijeđenih kilometara te mora proći detaljnu kontrolu karoserije i mehanike.

TRCZ automobili jedan su od tržišnih lidera na razini kvalitete usluge i ponude rabljenih vozila. Kod korisnika je prepoznata kao tvrtka koja svim kupcima izdaje garanciju na kvalitetu i tehničku ispravnost vozila. Uz taj podatak, koji su kupci prepoznali kao vrlo bitan segment ponude, od sad će dodatna garancija kvalitete biti i DEKRA certifikat kojim se tržištu nudi najkvalitetniji proizvod na domaćem tržištu rabljenih vozila.

Komentirajte prvi

New Report

Close