Studenac otvorio svoju petu prodavaonicu u Zagrebu

Autor: Objava za medije , 09. kolovoz 2021. u 13:06

Nakon što je u svibnju prvi put stigao u Zagreb, vodeći maloprodajni lanac jadranske obale proširio je mrežu svojih zagrebačkih trgovina te otvorio vrata pete prodavaonice.

Studenac, glavni maloprodajni lanac na Jadranu, otvorenjem petog Studenac marketa, na adresi Nova cesta 52, nastavlja s rastom i širenjem svojeg poslovanja u Zagrebu. Najnovije otvorenje uslijedilo je samo tri mjeseca nakon što je u glavnom hrvatskom gradu otvorena prva prodavaonica Studenca.

Budući da je Zagreb značajno drukčije okruženje od obale, želja kompanije bila je maksimalno se uklopiti u životni stil Zagrepčana te se prilagoditi potrebama i navikama dinamične urbane sredine.

Stanovnicima Zagreba tako je predstavljen novi format proximity trgovina koje ponudom prate svjetske FMCG trendove. Svih pet zagrebačkih Studenac trgovina smješteno je na frekventnim lokacijama te u manjem prostoru raspolažu mogućnostima koje nude i veliki formati, pri čemu donose brže snalaženje, manje gužve, a istodobno i mnogobrojne pogodnosti.

Zagrebačke prodavaonice Studenca donose obogaćenu ponudu TO GO s odabranim asortimanom gotovih i polugotovih jela kao i toplih napitaka i svježih voćnih sokova. Kako bi Zagrepčanima prišao još bliže, Studenac je dostupan i na aplikacijama WOLT i BOLT, pri čemu, uz uštedu vremena, redovitim tjednim akcijama nudi i uštedu novca.

Upravo sa željom da kupcima osigura kvalitetne proizvode po atraktivnim cijenama, Studenac je u travnju predstavio jedinstveni asortiman svojih privatnih robnih marki, označen znakom zelene košarice i dostupan samo u Studencu. Riječ je o probranim proizvodima, većim dijelom domaćih proizvođača, koji će bez sumnje biti podrška budžetu stanovnika glavnog grada.

Rast mreže prodavaonica u glavnom hrvatskom gradu važan je poslovni iskorak za tržišno pozicioniranje i jačanje Studenca, ne samo kao lidera Jadrana već i jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u Republici Hrvatskoj.

Zagrebačke trgovine Studenca nalaze se na adresama Ulica kneza Mislava 1, Ilica 53, Ilica 138, Trg Nikole Šubića Zrinskog 14 i Nova cesta 52, a do kraja godine planiraju se otvorenja dodatnih trgovina.

Komentirajte prvi

New Report

Close