Sa 63 nova vozila Pivac može prevesti više od 400 tona

Autor: Poslovni.hr , 24. listopad 2022. u 22:00
Foto: pivac

Sva vozila kumulativno godišnje prijeđu više od 13 milijuna kilometara, a u Grupi je zaposleno 160 vozača u sustava transporta.

Grupa Pivac proširila je vlastitu transportnu mrežu novom investicijom kojom je postojeći vozni park proširen za 42 kamiona i 21 poluprikolicu. Ukupan kapacitet prijevoza robe time je povećan za više od 400 tona. Sva nova vozila marke Mercedes-Benz “odlikuju se većom učinkovitošću, komforom i pouzdanošću”, ističu iz Grupe čiji vozni park sada premašuje 250 različitih vozila.

“Specijalizirana vozila visoke klase nužna su kako bismo očuvali kakvoću proizvoda i zadržali kontrolirane uvjete u svakom segmentu distribucije. Jamčenje visoke kvalitete proizvoda nešto je na čemu inzistiramo i u što stalno ulažemo, a kupci prepoznaju da proizvodi Grupe Pivac zadovoljavaju najviše standarde. Zahvaljujući naprednim tehničkim karakteristikama nova će vozila uvelike doprinijeti lakšim i još sigurnijim uvjetima rada naših vozača”, kaže Drago Čotić, voditelj transporta Mesne industrije Braća Pivac iz čijih distributivnih centara u Vrgovcu, Karlovcu i Čakovcu roba ide po cijeloj Hrvatskoj, ali i u još deset zemalja. Sva vozila kumulativno godišnje prijeđu više od 13 milijuna kilometara, a u Grupi je zaposleno 160 vozača u sustava transporta.

Komentirajte prvi

New Report

Close