Rimac Automobili nastavljaju širenje, ovoga puta prema ključnim azijskim tržištima

Autor: Poslovni.hr , 19. veljača 2021. u 09:23
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Trenutno, prototipovi vozila prolaze kroz posljednja testiranja.

Rimac Automobili objavili su novo širenje međunarodne mreže partnera zahvaljujući odnosu s Kingsway Groupom.

Radi se o službenom partnerom na širem području Kine, u nekim od ključnih azijskih tržišta kao što su ono u Hong Kongu, Makau i Kini.

Odjel prodaje brine o partnerstvu Kingsway Group i svim detaljima koji se vežu uz ovo širenje poslovanja. Dakle, potrebno je osigurati alokaciju limitirane serije C_Two automobila u autorizirane partnerske trgovine, što je bitno kako bi klijenti dobili najbolju moguću uslugu.

Trenutno, prototipovi vozila prolaze kroz posljednja testiranja i nakon tog će Mate Rimac predstaviti spomenuti C_Two, sljedeću generaciju hiper automobila, a predstavljanje će biti ove godine.

“Uzbuđeni smo što svijetu možemo predstaviti tehnološku budućnost upakiranu u ekskluzivni električni hiper automobil od 1914 konjskih snaga i 2300 Nm okretnog momenta”, poručili su iz Rimac Automobila.

Riječ je o vozilu koje može dosegnuti do 412 kilometara na sat, do 100 km/h stiže za 1,85 sekundi, što je za masu od 1950 kilograma jako impresivno. Kapacitet baterije mu je 120 kWh, a domet jednog punjenja 650 kilometara. Ujedno, kad je prazna, baterija se napuni do 80 posto za pola sata. Vozilo ima i cijeli niz softverskih finesa, koje su također impozantne. I sve to sad će biti ponuđeno na ključnim azijskim tržištima.

Komentirajte prvi

New Report

Close