Plaće veće za 25 posto, 270 eura božićnice i 200 eura nagrade: Tako to rade Saponia i Kandit

Autor: Poslovni.hr/Hina , 08. prosinac 2023. u 12:39
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Obje će tvrtke u prosincu isplatiti dar za djecu u iznosu od 40 eura.

Deterdžentsko-toaletna industrija Saponia i konditorska tvrtka Kandit, iz sastava Mepas Grupe, u petak su izvijestile da su tijekom ove godine povećale neto plaće svojim zaposlenicima za 25 posto u odnosu na prošlu godinu.

“Tijekom ove godine plaće zaposlenika Saponie i Kandita značajno su povećane, neto plaće su u ukupnoj razini veće za 25 posto u odnosu na prošlu godinu”, navodi se u priopćenju te dodaje kako je poseban naglasak stavljen na proizvodno i logističko-distributivni sektor.

Tvrtke ističu da je to prvi korak u dugoročnom ulaganju u ljudske potencijale te naglašavaju ključnu ulogu zaposlenika za daljnji razvoj kompanija.

U priopćenju se navodi kako je Mepas Grupa investirala u zadnjih desetak godina u Saponiu oko 75 milijuna eura, a u Kandit oko 45 milijuna eura za razvoj poslovanja. Snažan fokus na inovacijama i poslovnom razvoju rezultirao je rastom efikasnosti i prihoda za obje tvrtke, kazali su.

Napominju i kako će obje tvrtke u prosincu isplatiti dar za djecu u iznosu od 40 eura te božićnicu u iznosu od 270 eura po zaposleniku. Dodatno, zaposlenici će biti nagrađeni za radne rezultate iznosom od 200 eura.

Komentirajte prvi

New Report

Close