Nadzorni odbor Končara usvojio strateški plan do 2017.

Autor: Poslovni.hr , 20. svibanj 2013. u 09:13
Izvor slike: www.koncar.hr

Na sjednici održanoj 17. svibnja Nadzorni odbor Končar – Elektroindustrije usvojio je Strateški plan Grupe Končar za razdoblje 2013. – 2017. godine.

Na sjednici održanoj 17. svibnja Nadzorni odbor Končar – Elektroindustrije usvojio je Strateški plan Grupe Končar za razdoblje 2013. – 2017. godine, priopćeno je na Zagrebačkoj burzi.

"Uvažavajući uvjete poslovanja u zemlji i inozemstvu kojima još uvijek dominira produžena stagnacija u svim godinama plana, predviđa se pozitivan financijski rezultat, daljnji razvoj proizvoda i proizvodnje, restrukturiranje društava izvan temeljne djelatnosti te poboljšanje organizacijske i kadrovske strukture Grupe. U najvećoj mjeri razvoj se zasniva na vlastitim kadrovskim i financijskim potencijalima. U svim godinama srednjoročnog plana predviđen je rast prihoda od prodaje proizvoda i usluga s povećanjem udjela izvoza u prihodima. U svim godinama plana Grupa Končar zadržava dobru financijsku stabilnost i likvidnost", stoji u obavijesti.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Oslanja se na vlastite financije i kadrove….na D.Bagu i slicen. Uspjeh je zagarantiran..idem procitati tko je u NO. Tko su ti koji su prihvatili nonsens strategiju.

New Report

Close