Urod grožđa tek je prije 15-ak dana “službeno” za blagdan svetog Martina postao vino, a svaki hrvatski vinar koji drži do sebe svoje tekuće blago trebao bi moći čuvati, umjesto u metalnima od inoksa, u drvenim bačvama, najbolje od slavonskoga hrasta. Jamstvo da će vino pohranjeno u njima dugo biti dobro i pitko, u godini u kojoj je zbog poznatih razloga s Covidom-19 ostalo nepotrošenog još od lani, a uliveno je i novo, daje Bačvarija Pozvek iz Dunjkovca, općina Nedelišće u Međimurju. Neven Pozvek direktor je ovoga poduzeća koje se iz deficitarnog obrta uspješno transformiralo u stabilnog igrača, jednog od samo četiri hrvatska proizvođača drvenih bačvi.
Još je razgranao posao
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu