Luksuzni zagrebački hotel doskočio zabrani posluživanja vanjskih gostiju

Autor: Marija Crnjak , 02. prosinac 2020. u 10:36

Postupak narudžbe odvija se putem telefona, WhatsAppa, Vibera ili e-pošte te plaća unaprijed bankovnom transakcijom ili aplikacijom Keks Pay. Narudžbe se preuzimanju u dogovoreno vrijeme putem drive-through sustava

Zagrebački hotel Esplanade proširio je svoju gourmet ponudu za van na cijelu kolekciju primamljivih poslastica i pokrenuo uslugu narudžbi i preuzimanja jela kroz brz, efikasan i beskontaktni drive-through sustav ili mogućnost dostave limuzinom, javljaju upravo iz hotela, koji zbog novih mjera ne smije u svojim lokalima posluživati vanjske goste.

“S obzirom na potražnju i novonastale uvjete u kojima gosti ne mogu ići u restorane i preporučuje se izbjegavanje odlaska u kupnju, Esplanade je prilagodio svoju ponudu, a u privlačnoj adventskoj kolekciji nudi baš sve za raskošan blagdanski stol kod kuće. Nakon božićne purice i kolača koji su posljednjih godina bili pravi blagdanski hit, hotel je ovog adventa kreirao ponudu u kojoj svatko može pronaći ponešto za sebe i koja je dostupna svaki dan”, pojašnjavaju u hotelu.

Na meniju se tako mogu naći domaća pašteta od bakalara s Esplanadinim potpisom, salata od hobotnice, salata s rižinim rezancima i kozicama, grčka salata, krem juha od čičoka, juha od kukuruza, consommé, quiche lorraine s dimljenim lososom i hrenom, pita s bakalarom, domaći bakalar na bijelo ili crveno, domaća pečena patka sa zapečenim mlincima i crvenim zeljem, i još niz jela koja su spremna za posluživanje.

Postupak narudžbe odvija se putem telefona, WhatsAppa, Vibera ili e-pošte te plaća unaprijed bankovnom transakcijom ili aplikacijom Keks Pay. Narudžbe se preuzimanju u dogovoreno vrijeme putem drive-through sustava, bez fizičkog kontakta te uz najviše standarde i stroge mjere opreza, kažu u Esplanade, a za one koji žele potpunu uslugu do svojeg kućnog praga, hotel nudi i specijalnu uslugu dostavu limuzinom, koja se dodatno naplaćuje.

Komentirajte prvi

New Report

Close