Konzum danas snižava cijene za svojih 1.000 proizvoda, evo što je sve jeftinije

Autor: Poslovni.hr , 15. listopad 2020. u 10:38
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Sniženjem su obuhvaćeni artikli iz različitih kategorija.

Konzum će danas sniziti redovne cijene više od 1.000 proizvoda iz svog asortimana. Velika je to aktivacija kojom će najveći maloprodajni lanac u Hrvatskoj u suradnji s dobavljačima brojne proizvode sa svojih polica učiniti kupcima još dostupnijima. Sniženjem su obuhvaćeni artikli iz različitih kategorija, kao što su osnovne namirnice i namirnice za pripremu jela, pekarski i mliječni proizvodi, mesne prerađevine i sirevi s odjela delikatesa, svježe meso i riba, smrznuta i konzervirana hrana, čajevi i kava, bezalkoholna pića, pivo, vino i jaka alkoholna pića, slatkiši i grickalice, hrana i oprema za kućne ljubimce, higijenske i kozmetičke potrepštine za odrasle i djecu, sredstva za pranje i čišćenje, odjevni i kućanski tekstil, kućanski aparati i tehnika, igračke i brojni drugi.

„Snižavanjem cijena više od 1.000 artikala iz naše bogate ponude želimo učvrstiti poziciju Konzuma kao mjesta na kojem kupac dobiva najveću vrijednost za svoj novac. Riječ je o godišnjem ulaganju u iznosu od oko 70 milijuna kuna u kojem sudjeluje više od 140 naših dobavljača s proizvodima koje svi mi redovito koristimo i kupujemo. Vjerujem da će kupci i ovog puta prepoznati naša nastojanja da im olakšamo svakodnevicu, osobito u ovoj godini koja je za sve nas bila posebno izazovna“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Marže su nam ogromne, cijene divljaju. Uobičajena je praksa poskupiti robu, pa joj zatim “sniziti” cijenu.

Veliki trgovački lanci natječu se, tko će biti skuplji.

A naše službene statistike pokazuju rast cijena od 0,5 posto?!

Samo reklama. Ništa nisu snizili jer su cijene ostale iste. Prvoga su podigli cijene a sada ih vratili na staro. Inspekcija bi tu imala dosta posla.

New Report

Close