Smart Industry
Poziv Ministarstva gospodarstva

Kako do vaučera za digitalizaciju malih i srednjih poduzeća?

Preostala su još dva roka za prijavu – od 1. studenog do 1. prosinca 2023. te zadnji rok od 1. ožujka do 1. travnja 2024. godine.

PD VL native tim
11. rujan 2023. u 22:00

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavilo je poziv za dostavu projektnih prijedloga “Vaučeri za digitalizaciju”. Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u modalitetu privremenog poziva. Preostala su još dva roka za prijavu, od 1. 11. do 1. 12. 2023. godine te zadnji rok od 1. 3. do 1. 4. 2024. godine.

Promjene mogu biti izazovne no uz prave alate te izazove je lakše savladati. Kako bi vam pomogli u ovom pothvatu Intera se prijavila u registar pružatelja usluga u kategoriji Složena digitalna rješenja.

Za dodatnu podršku kroz cijeli proces prijave Intera organizira webinar na temu digitalnih vaučera. Za koju vrstu vaučera se možete prijaviti, kako izgleda proces prijave, koja dokumentacija vam je potrebna, kako izgleda proces implementacije i kako su u prvom roku prijava pomogli potencijalnim klijentima doći do digitalnih vaučera samo su neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovor.

Osnovni uvjeti za prijavu:

  • Mikro, mala i srednja poduzeća
  • Najmanji broj zaposlenih prema vrsti vaučera – min 3*
  • Maksimalan iznos vaučera 19.900,00€

Unos projektnog prijedloga vrši se u sustavu eNPOO. U sustav eNPOO moguće je priložiti i dodatne dokaze uz Prijavni obrazac. (Prijavni obrazac je dostupan za popunjavanje u elektroničkom formatu na mrežnoj stranici: https://fondovieu.gov.hr)

Odaberite sigurnog partnera i unaprijedite svoje poslovanje, povećajte prodaju ili optimizirajte poslovne procese. Zakoračite u digitalno doba uz vaučere za digitalizaciju i Intrix/Intera

Digitalizacija bilo kojeg poslovanja je podhvat sam po sebi, no kada uzmemo u obzir sve pripreme i dodatne procese koje moramo proći, dokumentacija koju je potrebno prikupiti (i organizirati) te na kraju još sve to uklopiti u financijsku konstrukciju, cijeli proces digitalizacije poslovanje se više ne čini tako privlačnim.

Ponekad se možda čini i neizvedivim. Želimo li unaprijediti svoje poslovanje, ostvariti bolji pregled prihoda i resursa, optimizirati poslovne i prodajne procese i pri tome ostati konkurentni na tržištu koje raste i mijenja se iz dana u dan onda moramo biti spremni zakoračiti u digitalno doba.

Prednosti digitalizacije poslovanja

Efikasnost i produktivnost: Digitalizacija ubrzava mnoge poslovne procese. Automatizacija rutinskih zadataka oslobađa vrijeme i resurse zaposlenika za složenije zadatke. To rezultira povećanjem produktivnosti i smanjenjem operativnih troškova.

Bolje donošenje odluka: Digitalizacija omogućuje prikupljanje i analizu velikih količina podataka. To pomaže poslovnim liderima da donose informirane odluke temeljene na stvarnim podacima i analitičkim uvidima.

Unaprjeđena kvaliteta usluge: digitalni alati i sustavi omogućuju bolje praćenje kvalitete proizvoda ili usluga te pružaju povratne informacije od klijenata. To omogućuje kontinuirano poboljšavanje i prilagodbu prema potrebama tržišta.

Povećana konkurentnost: Organizacije koje se uspješno digitaliziraju često su konkurentnije. Digitalne strategije otvaraju nove prilike za tržište, poboljšavaju korisničko iskustvo i omogućuju bržu reakciju na promjene u okruženju. Digitalizacija poslovanja donosi mnoge prednosti, uključujući povećanu efikasnost, bolje donošenje odluka i veću konkurentnost. Poduzeća koja uspješno upravljaju ovim procesom mogu ostvariti znatne koristi od digitalne transformacije i ostati konkurentna u današnjem digitalnom dobu.

19,9

tisuća eura maksimalan je iznos vaučera koji mogu dobiti poduzeća

Intrix digitalna rješenja

Odabir pravog alata ključan je za poduzeća koje žele optimizirati svoje odnose s klijentima i još uspješnije poslovati. Intrix vam pruža sve što vam je potrebno za stjecanje i zadržavanje klijenata te povećanje produktivnosti. Jednostavan za korištenje, izrazito prilagodljiv, s mogućnošću integracije s drugim sustavima i ugodan za oko, Intrix će vam omogućiti da postignete veću učinkovitost kroz automatizaciju te bolje praćenje aktivnosti i resursa. Izvještavanje i analitika vam pomažu u donošenju pametnijih odluka a dostupnost na mobilnim platformama čini Intrix pravim “uredom na dlanu”.

Bilo da se radi o CRM-u ili Projektnom vođenju, Intrix nudi više modula i rješenja što ga čini izvrsnim alatom za unapređivanje poslovanja.

Digitalizacija prodajnih procesa

Automatizacijom i digitalizacijom prodajnih i postprodajnih procesa možete postići 360 stupanjski pregled postojećih i potencijalnih kupaca, lakše upravljati prodajnim prilikama i aktivnostima, sve na jednom mjestu.

Provedba postojećih i planiranje budućih prodajnih aktivnosti jednostavnija je uz pomoć Intrix CRM kalendara, a uz pomoć kvalitetne segmentacije podataka priprema marketinških kampanja je znantno olakšana. Ako želite reći zbogom propuštenim prilikama i dugotrajnim zadacima te podignuti vaše poslovanje na jednu sasvim novu razinu digitalizacija vašeg poslovanja uz pomoć Intrix CRM-a je korak u pravom smjeru.

Ključan je odabir alata

Intrixov alat jednostavan je za korištenje, izrazito prilagodljiv, a omogućuje veću učinkovitost kroz automatizaciju te bolje praćenje aktivnosti i resursa.

Vođenje projekata

Najpoželjnija stavka kod planiranja i provođenja projekata je jednostavnost. Intrix sustav za vođenje projekata omogućava nam planiranje projekta i projektnih zadataka za tim, uz potpuni pregled pomoću naših alata za upravljanje projektima (kanban, gantogram, nadzorna ploča, planer, kalendar). Uvijek težimo ka jednostavnom planiranju i boljoj kontroli resursa (djelatnici, vrijeme, troškovi) a Intrix planer nam omogućava upravo to – jednostavnost i kontrolu.

Za kvalitetno praćenje tijeka projekta od početka do kraja ne smijemo zaboraviti na Intrix analitiku. Detaljan pregled izvedbe pojedinog projekta i praćenje uspješnosti uz pomoć unaprijed pripremljenih izvještaja čine puni krug i čine ovaj proces planiranja i provođenja projekata u Intrixu cjelovitim.

Servisi i montaže

Intrix ima i dodatne module, za bolje i učinkovitije upravljanje servisnim zahtjevima, praćenje rješavanja zahtjeva te digitalno potpisivanje radnih naloga na terenu. Također je moguće ostvariti 360 stupanjski pregled svih informacija i servisnih zahtjeva na kartici klijenta te raspoloživost resursa pomoću Intrix planera.

Uz ovakvu optimizaciju usluga servisa i montaža lako je postići učinkovitije upravljanje postprodajnim aktivnostima. Organizacija i automatizacija ovih procesa nas neizbježno dovodi do poboljšanja usluga i povećanja produktivnosti.

Webinar

Intera, u suradnji sa poduzećem PJR, organizira webinar na kojem će proći kroz kompletan proces i dati vam sve potrebne informacije kako biste bili spremni za iduću tranšu koja kreće 1. 11. 2023. Na webinaru saznajte kako se prijaviti za sufinanciranje putem vaučera, koja vam je dokumentacija potrebna, te da li ste prihvatljivi prijavitelj. Moći ćete postavljati pitanja i dobiti sve potrebne odgovore.

* Sadržaj omogućila Intera

New Report

Close