Ina potpisala ugovor o revolving kreditu vrijednom 400 mil. USD

Autor: Poslovni.hr , 04. travanj 2013. u 13:03
Photo: Robert Anic/PIXSELL

Ina je potpisala ugovor o dugoročnom viševalutnom revolving kreditu vrijednom 400 milijuna USD. Kredit realiziran na međunarodnom tržištu koristit će se za opće korporativne svrhe. Dospijeće kredita je tri godine, s opcijom produženja za 1+1 godinu.

Ina je potpisala ugovor o dugoročnom viševalutnom revolving kreditu vrijednom 400 milijuna USD, priopćeno je na stranicama Zagrebačke burze. 

Kredit realiziran na međunarodnom tržištu koristit će se za opće korporativne svrhe. Dospijeće kredita je tri godine, s opcijom produženja za 1+1 godinu.

Koordinatori transakcije su Erste Group Bank AG i ING Bank N.V., dok je The Bank of Tokyo–Mitsubishi UFJ, Ltd. agent. Potpisivanje kredita je dokaz da je INA i dalje prepoznata kao ugledan partner na međunarodnom 
financijskom tržištu te će doprinijeti ostvarivanju daljnje stabilnosti i dugoročno održivog rasta. 

"Kompanija je uspjela iskoristiti trenutna tržišna kretanja i postići povoljne uvjete. Uz navedeni ugovor o kreditu, INA je potpisala ugovor o dugoročnom intrakompanijskom zajmu koji je dan na raspolaganje od strane MOL Grupe te kojim je interkompanijsko financiranje povećano s 200 milijuna USD na 300 milijuna USD", kažu iz tvrtke.

Komentirajte prvi

New Report

Close