FOTO: U flotu brodova jednog od najcjenjenijih europskih putničkih operatera ušao i ‘Brodosplitov’ elegantni krstaš

Autor: Poslovni.hr , 20. kolovoz 2019. u 16:04
FOTO: PRESS

U flotu brodova jednog od najcjenjenijih europskih putničkih operatera engleske tvrtke Noble Caledonia nedavno je ušao ‘Brodosplitov’ elegantni krstaš ‘Monet u vlasništvu Brodosplit-Plovidbe, nakon što je potpisan ugovor za najam za seriju krstarenja Jadranom i Egejem 2020. godine.

Noble Caledonia vodeći je svjetski operater za krstarenja malim brodovima. Ako ste jedni od onih kojima su privlačni veliki turistički brodovi koji ugošćuju tisuće putnika tada, naravno, ovo nije brod za vas. No, ako više volite neformalnu i toplu atmosferu sličniju atmosferi privatne jahte u kombinaciji s programom putovanja posvećenom otkrivanju i opuštanju, ne morate tražiti dalje.

Monet je uređen je 'Getsbijevskim' interijerom i palubama s puno sjedećeg prostora za čitanje i opuštanje. Nosi ime francuskog impresionističkog slikara Oscar-Claude Moneta, čijim vjernim reprodukcijama je ispunjen sav javni prostor i kabine za putnike. Kako ne biste gubili naviku vježbanja tijekom putovanja, na brodu se nalazi opremljena teretana sa zavidnim brojem modernih sprava za vježbanje.

Dug je 68 metara i glavne pogonske strojeve Caterpillar ukupne snage 1000 kW koji mu omogućavaju brzinu od 13 čvorova. U 30 kabina može se smjestiti 60 putnika o kojima brigu vodi 27 članova posade. Sve kabine su klimatizirane, imaju mini bar, telefon, LED TV i Wi-Fi Internet.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Koliko iva u dvodnu advalta

New Report

Close