Ericsson Nikola Tesla potpisao ugovore vrijedne više od 84 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 09. ožujak 2020. u 12:03
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle istaknula je svoje zadovoljstvo ugovorenim poslovima: „Raduje me da naše aktivnosti na izvoznim tržištima bilježe pozitivan trend i u 2020. godini.

Na izvoznim tržištima Bosne i Hercegovine, Bjelorusije i Moldavije Ericsson Nikola Tesla potpisao je ugovore u vrijednosti više od 84 milijuna kuna. Ugovori pokrivaju proširenja mobilnih mreža koja će se većinom realizirati tijekom 2020. godine te održavanje mreža u narednom razdoblju.

S bosansko-hercegovačkim operatorom HT Eronetom ugovoreno je održavanje mreže u razdoblju od dvije godine, s moldavskim operatorom IDC-om virtualizacija IP multimedijskog podsustava (IP Multimedia Subsystem – IMS), a s bjeloruskim BeCloudom proširenje LTE mreže.

Mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle istaknula je svoje zadovoljstvo ugovorenim poslovima: „Raduje me da naše aktivnosti na izvoznim tržištima bilježe pozitivan trend i u 2020. godini. To nas dodatno ohrabruje jer osnažuje našu poziciju velikog hrvatskog izvoznika, a posebno najvećeg domaćeg izvoznika znanja. Na taj način najbolje doprinosimo hrvatskom gospodarstvu te našem održivom razvoju.“

Komentirajte prvi

New Report

Close