Član Uprave Đuro Đaković grupe podnio ostavku

Autor: Poslovni.hr/Hina , 21. siječanj 2020. u 12:11
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Član Uprave Đuro Đaković grupe Slaven Posavac u utorak je podnio ostavku na tu dužnost, koja stupa na snagu 31. siječnja, objavili su iz te slavonskobrodske tvrtke putem Zagrebačke burze.

Posavac je istaknuo kako ostavku podnosi iz osobnih razloga. U obrazloženju navodi kako je podnosi u trenutku kada smatra da su ishodili temelj za nastavak redovnog poslovanja društva te početak stvaranja njegove dugoročne stabilnosti, u vidu odluke Vlade o izdavanju jamstva za kreditno zaduženje grupacije Đuro Đaković.

"Vjerujem da smo uspjeli okupiti snagu vlasničke i upravljačke strukture oko zajedničkog interesa – dobrobiti društva te da će isto, uz puno truda, rezultirati pozitivnim ishodom za društvo, čemu ću i dalje osobno pridonositi koliko god to budem mogao,“ navodi Posavac u obrazloženju ostavke.

Đuro Đaković Grupa od 31. siječnja nastavlja funkcionirati pod vodstvom predsjednika Uprave Hrvoja Kekeza, navodi se u objavi na Zagrebačkoj burzi.

Nakon ostavke bivšeg predsjednika Uprave Marka Bogdanovića, početkom siječnja ta grupa dobila je novog predsjednika Uprave – Hrvoja Kekeza, koji je imenovan na mandat od šest mjeseci. Prošloga tjedna, pak, Vlada je donijela odluku o davanju državnog jamstva za kredit Đuro Đaković grupi, Đuro Đaković Specijalnim vozilima i Đuro Đaković Industrijskim rješenjima, u iznosu do 300 milijuna kuna.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Druže Posavec, slobodno idite i nemojte više pridonosi i pomagati, dovoljno ste “pridonijeli”

New Report

Close