Allianz Portfolio i Allianz Equity omogućavaju uplate u eurima

Autor: Božica Babić , 17. veljača 2016. u 13:40
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Allianz Invest je pak prošle godine u istom izboru nagrađen kao najbolje društvo za upravljanje investicijskim fondovima.

Allianz Invest, društvo za upravljanje investicijskim fondovima, donijelo je odluku kojom potencijalnim klijentima otvara mogućnost uplata i u eurima za investicijske fondove Allianz Eqity i Allianz Portfolio, izvijestili su danas s te adrese uz podsjetnik kako je nova opcija na tragu odluke Vlade RH da na listu poslova kojima se dopušta plaćanje i naplata u stranim sredstvima uključi i kupoprodaju vrijednosnih papira.

Uplate u eurima u investicijske fondove Allianz Equity i Allianz Portfolio moguće se za iznose od 3.000 eura naviše, objavili su iz Allianz Investa.

Otvoreni investicijski fond Allianz Equity orijentiran je primarno na ulaganja u dionice izdavatelja s područja Republike Hrvatske i drugih zemalja članica EU, uz visoku sklonost preuzimanju investicijskog rizika.

Otvoreni investicijski fond Allianz Portfolio orijentiran je primarno na ulaganja u dionice i obveznice izdavatelja s područja Republike Hrvatske, ostalih država članica EU, OECD-a, CEFTA-e, te BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije i Kosova, uz umjerenu sklonost preuzimanju investicijskog rizika.

Allianz Portfolio je, podsjećaju iz Allianz Investa, pet godina uzastopce prvonagrađeni fond u kategoriji otvorenih mješovitih investicijskih fondova u izboru Top of the Funds Udruženja društava za upravljanje investicijskim fondovima Hrvatske gospodarske komore.

Allianz Invest je pak prošle godine u istom izboru nagrađen kao najbolje društvo za upravljanje investicijskim fondovima.

Komentirajte prvi

New Report

Close