U Tvornici zdrave hrane stvorili vlastiti zdravi brend, Nutrigold

Autor: Marta Duić , 29. kolovoz 2018. u 16:20
Nova poslovnica biotrgovina u centru Zagreba uređena je u industrijskom stilu s prirodnim materijalima

Nude svoje namaze, brašna, suho voće…

Tvornica zdrave hrane, poznati brend bio trgovina, dobio je novu adresu u samom centru Zagreba u Vlaškoj 24.

Uz shopping centar na Vrbanima i poslovnicu na Malešnici, kupci su dočekali otvorenje u centru metropole. Koncept njihove trgovine je takav da posjetiteljima uz ponudu supernamirnica nudi i edukaciju, razmjenu savjeta, ideja i recepata, a sve su im poslovnice uređene u industrijskom stilu s prirodnim materijalima. Osim ove poslovnice, novost je i loyalty program. 

 

20 tisuća

kupaca mjesečno ima web trgovina brenda Tvornice zdrave hrane

"Već dugi niz godina raste interes za proizvodima koje nudimo na našem webshopu i u našim trgovinama, a s obzirom na to da smo se pozicionirali kao jedna od vodećih adresa za izbor zdrave hrane jer imamo zaista velik asortiman i možemo zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih klijenata, odlučili smo se na otvorenje nove poslovnice. Kao i naše prethodne trgovine i ova ima otvorena vrata za sve koji žele saznati nešto novo o zdravim namirnicama i zdravoj prehrani jer naši djelatnici su na raspolaganju za savjete i informacije. Naviku zdrave prehrane treba steći s vremenom, a pokazalo se da se naši posjetitelji uvijek vraćaju", kažu Elvis Kajtazović i Dominik Milolož, pokretači Tvornice zdrave hrane. 

Inače, web trgovinu pokrenuli su kako bi kupcima približili zdravi način života kojim su se i sami 'zarazili', a 20.000 zadovoljnih kupaca mjesečno dokaz su uspjeha njihove poslovne filozofije. U ponudi proizvoda imaju i bezglutenski asortiman, velik izbor za vegane, namirnice za dijabetičare, prehrana za sportaše i Nutrigold, vlastiti brend koji su osmislili i koji se od sad može kupiti u BIPA poslovnicama.  

Komentirajte prvi

New Report

Close