FOTO: Studenac otvorio 400. prodavaonicu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 22. srpanj 2019. u 13:27
Foto: Press

rgovački maloprodajni lanac Studenac u ponedjeljak je u Zadru, otvorio svoju 400. prodavaonicu, a ujedno je ovih dana dovršio i proces preuzimanja Istarskih supermarketa te sada ima više od 500 prodajnih mjesta duž obale i na otocima, priopćili su iz Studenca.

Član Uprave Studenca Filip Bilanović ponosan je na ubrzanu ekspanziju tog lanca, kazavši da je otvorenje 400. prodavaonice važan korak u tom procesu.

"Do kraja godine planiramo otvoriti još trideset prodajnih mjesta. Završetkom procesa preuzimanja Istarskih supermarketa postajemo najvećim maloprodajnim lancem na Jadranskoj obali, a naši formati na lokacijama u neposrednoj blizini naših kupaca i dalje ostaju primjereni njihovim potrebama", istaknuo je Bilanović.

Nova prodavaonica Studenca u Zadru slijedi nove organizacijske standarde, po kojima je do sada već preuređeno šezdeset prodajnih mjesta, a do kraja godine u planu je preuređenje njih stotinu. Studenac je, ističe se dalje u priopćenju, ove godine u razvoj kompletne mreže uložio 240 milijuna kuna, dok do kraja godine planiraju ukupno ulaganje od 300 milijuna kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close