Nude prvu domaću glamping kupolu

Autor: Marija Crnjak , 06. travanj 2016. u 14:06
Uređena namještajem hrvatskih dizajnera

Zagrebački proizvođač geodezijskih kupola za evente u novoj niši.

Zagrebačka tvrtka Kupole-bolje od šatora, proizvođač geodezijskih kupola za potrebe različitih evenata koja je na hrvatskom tržištu od 2011., dovršava novi proizvod namijenjen luksuznom kampiranju: glamping kupolu koja je u potpunosti hrvatski proizvod.

Kako su najavili, prva hrvatska glamping kupola uređena namještajem hrvatskih dizajnera i proizvođača bit će izložena kao dio zagrebačkog Tjedna dizajna od 3. do 8. svibnja, dok će već ovog ljeta osvanuti na jednom od otoka u šibenskom arhipelagu. Jakša Borić iz Kupole zasad ne želi otkrivati o kojem je otoku riječ, odnosno koja hrvatska tvrtka će prva u svoj kamp postaviti glamping kupolu.

"Dobili smo upite iz različitih kompanija, no još ne možemo otkrivati o kome je riječ. Kompanije će moći od nas nabaviti kupolu kakva njima odgovara, s obzirom da svatko ima vlastite ideje o uređenju i stupnju luksuza. Na raspolaganju će im biti i koncept ključ u ruke, gotov proizvod koji ćemo opremiti isključivo proizvodima hrvatskih tvrtki", objašnjava Borić za Poslovni dnevnik.

Tvrtka Kupole-bolje od šatora jedini je proizvođač geodezijskih kupola u regiji, a na europskom tržištu su još četiri prozvođača. Borić ističe da je geodezijska kupola konkurentna za postavljanje u kampovima jer se tretira kao šator, ne treba temelje i građevinsku dozvolu, a može izdržati nalete vjetra do 90 km na sat. 

Komentirajte prvi

New Report

Close