Dogovor o povjerenstvu za Agrokor je postignut, evo tko su članovi

Autor: Poslovni.hr , 06. listopad 2017. u 11:53
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

Da je dogovor oko povjerenstva postignut, Vidović je ranije jutros potvrdio.

HDZ i SDP napokon su postigli dogovor o osnivanju saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor, neslužbeno doznaje N1, kao i sastav toga tijela, koje bi trebalo razjasniti političku pozadinu priče oko Agrokora.

Članovi i članice istražnog saborskog povjerenstva za Agrokor iz redova HDZ-a bit će Josip Borić, Ante Babić, Gvozdana Perić i Marija Jelkovac te HNS-ov Stjepan Čuraj, dok bi iz SDP-a to trebali biti Gordan Maras i Franko Vidović, kao i Ivan Lovrinović iz "Promijenimo Hrvatsku", a još se čeka Most, doznaje neslužbeno N1.

Vidović bi trebao biti predsjednik povjerenstva, međutim, kako je kazao N1: "Ne mogu ni potvrditi, ni demantirati da sam predsjednik istražnog povjerenstva."

Da je dogovor oko povjerenstva postignut, Vidović je ranije jutros potvrdio gostujući u Novom danu, međutim, nikakve detalje – sastav, rokove početka i završeta rada, nije želio iznositi. 

Komentari (5)
Pogledajte sve

Franko Vidović ? Jel’ se to netko grubo šali ? Btw, ni ostali nisu za “LIgu naroda”!

maras ovu tematiku neće moći shvatiti ni za pet godina. lovrinović možda shvati, a za ove ostale još nisam ni čuo jer nisu do sad imali prilike da pokažu svoju nesposobnost.

http://hr.n1info.com/a253138/Vijesti/HDZ-bjezi-od-pitanja-tko-je-pisao-lex-Agrokor.html

Bernardić dobro pita, još će biti od njega premijera

suludo je i predstavlja sukob interesa da su u povjerenstvu bivši ministri koji su na ovaj ili onaj način bili involvirani u slučaj agrokor i koji bi sad “objektivno” trebali preispitivati svoju moguću krivnju u tome?!? pa onda neka stave i sadašnjeg ministra marića za člana povjerenstva!!!

New Report

Close